Newsroom

Newsroom

Ο Τατσόπουλος ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια Κηλαηδόνη – Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Κονιόρδου

Συγγνώμη από τους οικείους του Λουκιανού Κηλαηδόνη ζήτησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την επίθεση που έκανε στη Λυδία Κονιόρδου με αφορμή την ανακοίνωση της υπουργού Πολιτισμού για τον θάνατο του τραγουδιστή.

58a59e711dc524517a8b48d7

«Ζητάω συγγνώμη από τους οικείους του Λουκιανού Κηλαηδόνη -από την Άννα Βαγενά και από τις κόρες του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αν και όπως δήλωσε μετανιώνει για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε αλλά δηλώνει πως η Λυδία Κονιόρδου έκανε «πολιτική απρέπεια και την πολιτική καπηλεία».

«Λυπάμαι και πρέπει να ζητήσω πρώτα απ’ όλα συγγνώμη από τους οικείους του Λουκιανού Κηλαηδόνη -από την Άννα Βαγενά και από τις κόρες του- διότι την ώρα του πένθους, και από δική μου υπαιτιότητα, η συζήτηση στράφηκε αλλού γι’ αλλού. Λυπάμαι και για τους χαρακτηρισμούς προς την υπουργό Πολιτισμού, ήταν μία έκρηξη οργής.

Αλλά πρέπει να σας πω ότι την βαθύτατα πολιτική απρέπεια και την πολιτική καπηλεία την έκανε η Λυδία Κονιόρδου. Χρησιμοποίησε για λόγους πολύ φτηνής κομματικής εκμετάλλευσης έναν αξιαγάπητο άνθρωπο που μόλις είχε πεθάνει -αξιαγάπητο από όλες τις πολιτικές παρατάξεις- και του έδωσε κομματική ταυτότητα. Χρησιμοποίησε και μία πάρα πολύ οδυνηρή και δυσάρεστη εμπειρία, όπως ήταν το δημοψήφισμα του 2015, για να μας υπενθυμίσει αυτή την κομματική ταυτότητα. Ένα δημοψήφισμα που πριν καν ξημερώσει η ίδια η κυβέρνηση άλλαξε. Το να θυμίζεις, όπως έκανε η Λυδία, ένα θύμα αυτής της απάτης ανάμεσα στα αναρίθμητα θύματα εκείνης της εκλογικής αναμέτρησης, ένα θύμα που δεν μπορεί να αμυνθεί γιατί δεν είναι πια ανάμεσά μας, νομίζω ότι είναι ο ορισμός του αρχέτυπου της πολιτικής καπηλείας.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς προς τη Λυδία Κονιόρδου γιατί βοήθησα να μετατεθεί η συζήτηση από την ουσία της ανάρτησης στους χαρακτηρισμούς».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τατσόπουλος είχε γράψει μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην υπουργό Πολιτισμό σε ανάρτηση που είχε κάνει στο facebook.

«Έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο». 

Διαβάστε σχετικά: Χυδαία επίθεση Τατσόπουλου στην Κονιόρδου: «Έχεις νοημοσύνη βερίκοκου – Είσαι ηλίθια»

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…