Newsroom

Newsroom

Ο ΣΥΡΙΖΑ… τρολλάρει αγρίως τον Βενιζέλο!

Εθνικές εκλογές αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, λόγω δυσαρμονίας του αποτελέσματός τους με την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή. Σήμερα τις ζητά…

venizelos 21

Εθνικές εκλογές αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, λόγω δυσαρμονίας του αποτελέσματός τους με την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή. Σήμερα τις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, και η απάντηση της κυβέρνησης είναι ασφαλώς αρνητική. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, χαρακτηρίζοντας αν τισυνταγματικό το αίτημά του για εκλογές.

Ξεχνάει, όμως, ο συνταγματολόγος της καρδιάς μας ότι πριν από πέντε χρόνια, στις ευρωεκλογές του 2009 δηλαδή, ήταν ο ίδιος που ζητούσε εκλογές, επικαλούμενος τη δυσαρμονία ανάμεσα στο εκλογικό αποτέλεσμα και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία! Με την ίδια δηλαδή επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα (και αν το κάνει συνειδητά, τότε μιλάμε για άγριο τρολλάρισμα).

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τα εξώφυλλα δύο εφημερίδων την επομένη των ευρωεκλογών του 2009, καθώς και το ηχητικό ντοκουμέντο:

efimerides

audio mpeg

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…