Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ακροδεξιούς τραμπούκους για τις ζημιές σε γυμναστήριο συγγενή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη         

Για επίθεση «τραμπούκων της ακροδεξιάς» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις Γυμναστικού Συλλόγου που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

fitnes

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, ενώ καλεί την Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα και να φέρει το συντομότερο τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο έχει ενοχλήσει διάφορους ακροδεξιούς κύκλους για τις απόψεις που έχει εκφράσει αλλά και για την απόφασή του να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Όπως όμως έχει δηλώσει και ο ίδιος» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να τον πτοήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση των τραμπούκων της ακροδεξιάς και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη».

 

Να σημειωθεί ότι οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του Γυμναστικού Συλλόγου όπου ήταν αναρτημένη η φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Την επίθεση κατήγγειλε ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…