Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μέσα από το συνέδριο του βγαίνει με νέα ορμή. Αυτή την ορμή θα την ενώσει με την οργή της κοινωνίας και θα την μετασχηματίσει σε δύναμη ανατροπής.

AP388546093751 1

Ανατροπής της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης των ιδιωτικών μεγαλοσυμφερόντων, των εξωφρενικών λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος που συνθλίβουν και απελπίζουν τους πολίτες, που ξαφνικά βλέπουν τον ουρανό να πέφτει στο κεφάλι τους. Την ίδια στιγμή που τα νεοδημοκρατικά golden boys προκλητικά δίνουν αυξήσεις και bonus στους εαυτούς τους.

Ανατροπής της επικίνδυνης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια, στα ποσοστά των νεκρών από τον κορωνοϊό.

Ανατροπής της ανίκανης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που κολλά στο πρώτο χιόνι και κατακαίει την μισή Ελλάδα ακόμα κι όταν δεν φυσά καθόλου άνεμος.

Ανατροπής της διεφθαρμένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που το σκάνδαλο Novartis το έκανε κουκούλωμα Novartis, κι αντί να λογοδοτήσουν οι πολιτικοί που το εξέθρεψαν, διώκονται οι δημοσιογράφοι που δεν σώπασαν και οι δικαστικοί που δεν το συγκάλυψαν. 

Ανατροπής της ρατσιστικής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που έχει κάνει τα pushbacks καθημερινή πρακτική της και παραβιάζει με την ανοχή της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις διεθνείς συνθήκες για τους πρόσφυγες.      
Ανατροπής της ανεύθυνης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που βλέπει τον πόλεμο ως ευκαιρία συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ και όσων είναι προσηλωμένοι στην ειρήνη, επειδή  θεωρούν ότι η ιστορία των πολέμων και των εισβολών δεν άρχισε από την μέρα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά προυπήρχε και αυτό δεν το ξεχνάμε και επιμένουμε να το λέμε και θα το λέμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει  με ορμή στην κοινωνία να ενώσει τη δύναμη του με την δύναμη της και να σαρώσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Μας ρωτάνε δήθεν αφελώς αφού η κυβέρνηση βγήκε με εκλογές γιατί την ονομάζουμε καθεστώς; Όμως από την πρώτη στιγμή που έγινε κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως καθεστώς, ελέγχοντας την ενημέρωση, κυβερνώντας παραπειστικά με ψευτιές και προπαγάνδα, προσπαθώντας να ελέγξει τα μυαλά και την σκέψη των ανθρώπων, παρακολουθώντας μέσω της ΕΥΠ όσους την ενοχλούν και χειραγωγώντας την δικαιοσύνη.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει με ορμή στην κοινωνία για να ενώσει τη δύναμη του με τη δύναμη και την ορμή των νέων γενιών που βιώνουν στο πετσί τους τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του καθεστώτος Μητσοτάκη, και είναι η αιχμή της αμφισβήτησης και της απόρριψης του. Οι νέες γενιές θα είναι οι πρωτεργάτες της πολιτικής ανατροπής, μεταφέροντας  το μήνυμα τους στους μεγαλύτερους, μπολιάζοντας τους με την ορμή τους για την τελική απόρριψη και την ρήξη με τη νεοφιλελεύθερη ακραία ταξική κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ βγαίνει με ορμή μέσα από το συνέδριο του, για να ενώσει την ορμή του με την οργή της κοινωνίας και να την μετασχηματίσει σε δύναμη ανατροπής. Να σταματήσει την δυστοπική  πορεία της κυβέρνησης που προκαλεί θλίψη, απελπισία και παρακμή. Να ξαναφέρει την ελπίδα στην κοινωνία ότι αυτό που ζει δεν είναι μόνιμο, θα έχει ένα τέλος. Μπορούμε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας κι όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει».
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…