Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έκανε Βενεζουέλα και μετά θα μας έβγαζε από το ευρώ και μετά θα ερχόταν κατευθείαν ο νεκρός Λένιν από το μαυσωλείο να σπείρει κατάρες στους απογόνους του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ράλλη και του Αβέρωφ. Ωραίες εποχές, δεν λέω...»

syriza esy ftais

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν το προεκλογικό μήνυμα του 2012 κι έπειτα του 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έκανε Βενεζουέλα και μετά θα μας έβγαζε από το ευρώ και μετά θα ερχόταν κατευθείαν ο νεκρός Λένιν από το μαυσωλείο να σπείρει κατάρες στους απογόνους του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ράλλη και του Αβέρωφ. Ωραίες εποχές, δεν λέω.

Από την άλλη, βέβαια, οι εποχές εκείνες δεν τελείωσαν ποτέ. Δηλαδή αν έχει αυξηθεί η ΔΕΗ σε σημείο να έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη και ο Άδωνης επιμένει ότι ακόμη και για αυτό, μετά από 2,4 χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ, ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε σίγουρα έχουν ηττηθεί σε κάθε άλλη πιθανή μέθοδο χειραγώγησης και πλέον ελπίζουν στην ανθρώπινη βλακεία.

Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εν τω μεταξύ, η αύξηση του ρεύματος ήταν μηδενική. Μηδέν επί μηδέν, μηδέν. Αυτά τα αριστερά κατέστρεψαν την χώρα. Η μηδενική αύξηση στο ρεύμα και η κατάργηση των πέντε ευρώ για την είσοδο στα νοσοκομεία. Να, αν τα είχε τηρήσει αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα άφηνε μόνο 37δις αποθεματικά και τώρα ο Κώστας Μπακογιάννης θα είχε περισσότερα χρήματα να ροκανίσει σε Μεγάλους Περιπάτους.

Πάντως, πρέπει να έχουν τερματίσει κάθε κοντέρ κι απορώ, αφού δεν έδωσαν τίποτε για την υγεία, τίποτε για την παιδεία, τίποτε για το κοινωνικό κράτος πού πήγαν και τα άδειασαν τα ταμεία; Σε λίγο δεν θα έχουν ούτε για να πληρώσουν τη ΔΕΗ στο Μαξίμου. Από την Κουμουνδούρου θα ζητήσουν δανεικά. Αλλά και πέραν τούτου, θα απολογηθούν ποτέ για την κατασπατάληση των δημοσίων εσόδων; Για το γεγονός ότι έχουν διαλύσει την οικονομία. 

Ωστόσο, να παραδεχτούμε ότι όπου παρουσιάζεται ο Άδωνης Γεωργιάδης σημειώνονται… επιτυχίες: Ως υπουργός Υγείας επί Σαμαρά άφησε πίσω του ένα χάος, ως υπουργός Ανάπτυξης καταφέρνει να δημιουργήσει χρέη. Ίσως για αυτό δεν εμφανίζεται να απολογηθεί για το σκάνδαλο της Novartis . Μπορεί να φοβάται μην πίσω από αυτήν αποκαλυφθούν άλλες πέντε υποθέσεις διαφθοράς.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…