Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να προετοιμάζεται για τις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει η…

syriza 12

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να συζητήσει υποψηφιότητες, πολιτική, οργανωτική και προγραμματική προετοιμασία, ώστε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής (1-2 Φεβρουαρίου) να ληφθούν αποφάσεις. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν πολλές συσκέψεις και συζητήσεις σχετικά με πρόσωπα και συνεργασίες με τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα.

Η τάση που ενισχύεται τις τελευταίες ημέρες είναι να υπάρξουν υποψηφιότητες στελεχών του κόμματος και σε μεγάλους δήμους της Αττικής και σε Περιφέρειες, καθώς ενισχύεται η άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει προσωπικότητες που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για επικράτηση των συνδυασμών που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την κλιμάκωση του ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και Ευρώπη σχετικά με την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με μηνύματα που δέχεται το επιτελείο του προέδρου του κόμματος. Καλά ενημερωμένες πηγές εκτιμούν ότι οι ενδείξεις αυτές θα ενισχυθούν με την πάροδο των εβδομάδων και το θέμα της υποψηφιότητας θα αναδειχθεί σε σημαντική παράμετρο των ευρωεκλογών.

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…