Ο συνέταιρος σκότωσε τον Μπεκιάρη στο Σχίνο Κορινθίας

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Εξιχνιάστηκε από τους άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η δολοφονία του  57χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη, ο οποίος…

dimitris1

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εξιχνιάστηκε από τους άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η δολοφονία του  57χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη, ο οποίος αγνοούνταν από τις 10 Ιουνίου και βρέθηκε νεκρός προχθές το πρωί, σε δασική περιοχή του Σχίνου Κορινθίας από τον ίδιο του τον γιο και την σύντροφό του που ασταμάτητα τον αναζητούσαν.  

Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 32χρονος συνέταιρος του, ο οποίος προσήχθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, από την περιοχή του Σχίνου Κορινθιας και συνελήφθη. Κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές με το θύμα.

Τον τελευταίο καιρό, ο Μπεκιάρης είχε συμφωνήσει να αγοράσει το 45% της επιχείρησης του 32χρονου που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και συγκεκριμένα ένα παραλιακό κέντρο στην περιοχή. Μερικά 24ωρα πριν γίνουν τα συμβόλαια, το θύμα φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ολόκληρη την επιχείρηση κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο συνέταιρός του και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να οδηγεί σε προστριβές.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του Μπεκιάρη από τους οικείους του, εντοπίστηκε το πρωί το αυτοκίνητό του σε χώρο της επιχείρησης με σκουπισμένο το πορτ παγκάζ και το πόμολο της πόρτας του οδηγού. Το θύμα φέρεται να έφυγε από το σημείο περίπου στις 10 το βράδυ μαζί με το αυτοκίνητό του και στις 2 το βράδυ ο Πακιστανός φύλακας της επιχείρησης είχε πει στους αστυνομικούς πως τον πήρε ο ύπνος και δεν γνώριζε ακριβώς τι ώρα και με ποιον οδηγό επέστρεψε το αυτοκίνητο και σταθμεύθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, υπολογίζοντας όμως πως αυτό πρέπει να έγινε περίπου 2-3 τα ξημερώματα.

Επίσης από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, o συνέταιρος του θύματος είχε υποπέσει σε αντιφάσεις… Πιο συγκεκριμένα δεν ταίριαζαν αυτά που έλεγε στους αστυνομικούς σε σχέση με αυτά που κατέθεσε η σύζυγός του που τοποθετούσε την επιστροφή του στο σπίτι στις 19:30 το απόγευμα της 9ης Ιουνίου, την στιγμή που εκείνος παραδεχόταν ότι μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν στο μαγαζί μαζί με το θύμα, μέχρι που έφυγε και την στιγμή που εργαζόμενοι της επιχείρησης τον είχαν δει να περπατάει στην περιοχή τα μεσάνυχτα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, εκείνο το βράδυ, στο Σχίνο Κορινθίας, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 57χρονο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κυριολεκτικά εκτελώντας τον. Στη συνέχεια, μετέφερε, με το δικό του αυτοκίνητο, το πτώμα του Μπεκιάρη στο σημείο όπου βρέθηκε προχθές το πρωί μέσα σε δασική περιοχή επί της επαρχιακής οδού Πυσσίων-Σχίνου. Από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε ο 32χρονος για τη δολοφονία, το οποίο είχε αποκρύψει σε δασική περιοχή ομοίως στο Σχίνο Κορινθίας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο και συνολικά 120 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία κατείχε παράνομα ο 32χρονος. Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

AP24114688766400

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

Έως και 1 εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους - Χώροι «κατήχησης» της αριστεράς τα πανεπιστήμια, σύμφωνα…

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

at agion 1 1 1

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

23 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Τμήμα των…

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…