Ο Στέφανος Χίος φτιάχνει νέο κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές (video)

Νέο πολιτικό κόμμα από τον δημοσιογράφο για να «ξεβρωμίσει η χώρα από τους κλέφτες και τους παλιανθρώπους της εξουσίας»

NewsRoom 18/11/2021 | 10:32

Με τη «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση» αναμένεται να κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο Στέφανος Χίος, καθώς ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου του κόμματος σε μια διαδικτυακή εκπομπή. 

Αφού σημείωσε πως πρόκειται για μια προσπάθεια «συσπείρωσης Ελλήνων πατριωτών» εξαπέλυσε και ένα υβρεολόγιο κατά των πολιτικών: «Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει τον λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει τον λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, καταστατικός στόχος θα είναι «να ξεβρωμίσει η χώρα από τους κλέφτες και τους παλιανθρώπους της εξουσίας», επειδή «οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη, Εργασία, Εθνική Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια».

Τέλος, ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε και το προφίλ των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό τους: «οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες, με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

 

*Φωτογραφία Αρχείου