Ο Σταύρος πήρε το σακίδιο, τη βερμούδα και τα σανδάλια του και πήγε παραλία (ΦΩΤΟΣ)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του σακίδιο ούτε στις παραλίες του Αλίμου, του Καλαμακίου και του Παμαιού Φαλήρου,…

potami1 0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του σακίδιο ούτε στις παραλίες του Αλίμου, του Καλαμακίου και του Παμαιού Φαλήρου, στις οποίες βρέθηκε σήμερα Σάββατο. Ο πρόεδρος του Ποταμιού, μαζί με νέες και νέους εθελοντές, μοίρασε φυλλάδια στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κόμματος με τίτλο «Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου», φορώντας βερμούδα κα σανδάλια.

Το φυλλάδιο, μάλιστα, το οποίο αφορούσε το διαβόητο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, μπορεί να μετατραπεί και σε χωνάκι-τασάκι για τις στάχτες και τα αποτσίγαρα. Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, στόχος της πρωτοβουλίας του Ποταμιού ήταν να τονίσει πως πέρα από τις κακές κυβερνήσεις και τις συλλογική ευθύνη, υπάρχει και η ατομική ευθύνη του καθενός για την προστασία της παραλίας και του αιγιαλού.Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

κασε Θεοχαροπουλος

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη διακοπή…

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…