O Στάνκογλου σε σχέση; Τα πρωινάδικα στα… χειρότερα τους – «Δεν είμαι εγώ!» (video)

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε, «πουλάει» και με το παραπάνω ο Στάνκογλου ειδικά τώρα που έχει νέα σχέση

στάνκογλου

Είναι μέρες που κάτι γίνεται και ελπίζεις… ό,τι να κάτι αλλάζει στο μιντιακό και τηλεοπτικό πεδίο. Κάποια κουβέντα για το metoo, για τα δικαιώματα ή κάποιο κοινωνικό ρεπορτάζ τρως την αυταπάτη πως επιτέλους η ελληνική τιβι προχωρά.

Άλλες φορές όμως συνειδητοποιείς πως τα ελληνικά μίντια, στον πυρήνα τους, ήταν και θα παραμένουν trash. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντιμετώπιση της νέας σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου και ο ακραίος κανιβαλισμός που υπέστη μια εντελλώς ιδιωτική πτυχή της ζωής του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός μάλλον έχει κάποιο νέο φλερτ και για κάποιο λόγο φτάσαμε στο σημείο η Φαίη Σκορδά να απαντά στην εκπομπή της,  πως δεν «είμαι εγώ».

Τι προηγήθηκε…;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή  νωρίς το πρωίς αποκάλυψε πως γνωρίζει το όνομα της νέας συντρόφου του Στάνκογλου κι αν ισχύει η σχέση αυτή πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ, και είναι και κούκλα», σημείωσε μάλιστα η Τσιμτσιλή.

Λίγο πιο αργά κατά τις 12 ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως και αυτός ξέρει τονίζοντας: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου «θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Τελευταία πήρε την σκυτάλη η  Φαίη Σκορδά που κοιτώντας την κάμερα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της:«Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».