Newsroom

Newsroom

Γιώργος Αλεβίζος για τα 47 ευρώ στα PCR τεστ – «Παιδιά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο» (Video)

Ο stand-up comedian Γιώργος Αλεβίζος, ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα προβληματισμένος από το πλαφόν 47ευρώ για το PCR, έχει μερικές «καινοτόμες ιδέες» όσον αφορά την τιμή του μοριακού τεστ.

pcr test kommata antidraseis

Έντονες αντιδράσεις – για ευνόητους λόγους – πυροδότησε το πλαφόν στην τιμή διαγνωστικού ελέγχου με τη μέθοδο PCR που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ρίχνοντας την τιμή του απά τα 60 στα 47 ευρώ. Ο stand-up comedian Γιώργος Αλεβίζος, ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα προβληματισμένος από το πλαφόν 47ευρώ για το PCR, έχει μερικές «καινοτόμες ιδέες» όσον αφορά την τιμή του μοριακού τεστ.

«Διάβασα αυτή την είδηση ότι βάζουνε πλαφόν 47 ευρώ  από την Πέμπτη στα PCR – Σκέφτομαι κάποια απλά πράγματα είναι τόσο δύσκoλο να γίνουν σε αυτή τη χώρα;»

«Bάζεις την τιμή, τι 47 ευρώ, γιατί δεν τη βάζεις 46,79 ευρώ; – Ο Κωτσόβολος που το κάνει μ@λ@κας είναι;» 

«Διαβάζω στα social media, γιατί δεν είναι δωρεάν, στο εξωτερικό είναι δωρέαν, αυτά μας έχουν φάει τα δημοσιουπαλληλίκια!» 

«Εγώ σκέφτηκα, ωραία θα πάω στο εξωτερικό που όντως είναι δωρεάν. Παίρνω από εκεί τα PCR, έρχομαι μετά στην Ελλάδα και το πουλάω 47 ευρώ. Έχω βγάλει 47 ευρώ να κάνω ένα PCR, παιδιά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο».

Δείτε το βίντεο

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…