Newsroom

Newsroom

Ο Σταϊκούρας «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη: Ψίχουλα η ενίσχυση των πολιτών για τα καύσιμα (video)

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ομολόγησε ότι στην πραγματικότητα αυτά που δίνει η κυβέρνηση στους πολίτες δεν είναι τίποτα άλλο από… ψίχουλα.

EK Staikouras

Την ίδια στιγμή που τα περισσότερα νοικοκυριά της ελληνικής κοινωνίας βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα δυσθεώρητο κύμα ανατιμήσεων, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ομολόγησε ότι η κυβέρνηση θα μοιράσει «ψίχουλα» αντί να λάβει σοβαρά και γενναία μέτρα.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι τα έκτακτα και πενιχρά επιδόματα που μοιράζει αποτελούν απάντηση στο δυσθεώρητο κύμα ακρίβειας, ο υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε το εντελώς αντίθετο, «καρφώνοντας» επί της ουσίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σταϊκούρας ομολόγησε ότι στην πραγματικότητα αυτά που δίνει η κυβέρνηση στους πολίτες δεν είναι τίποτα άλλο από… ψίχουλα.

Μιλώντας συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Οικονομικών άρχισε να προμοτάρει την νέα ενίσχυση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα καύσιμα λέγοντας πως από τον Ιούλιο θα εφαρμοστούν οι νέες παρεμβάσεις και θα έχουν ορίζοντα τριμήνου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για το ύψος των νέων παρεμβάσεων.

Ερωτηθείς τότε αν πρόκειται για  «γενναία» παρέμβαση όπως αφήνει να εννοηθεί η κυβέρνηση ο Χρ. Σταικούρας απάντησε πως είναι σχετικό λέγοντας ξεκάθαρα πως «για το οικονομικό επιτελείο μπορεί να είναι γενναία αλλά για τον πολίτη ψίχουλα».

Ψίχουλα λοιπόν, τα επιδόματα της κυβέρνησης και με την βούλα του υπουργού.

Ακούστε στο 5:00 την παραδοχή του υπουργού

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…