Ο Στ. Κασσελάκης απαντά στα fake news της «Εστίας»

Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε πλαστό δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του

κασσελακης εκλογες

Σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» απαντά με σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (Twitter), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, δημοσίευμα της εφημερίδας, εμφανίζει τον νέο πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ. Στην απάντησή του ο Σ. Κασσελάκης, τονίζει ότι το εν λόγω έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι πλαστό και, όπως σημείωσε ο ίδιος «στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα», ενώ τόνισε ότι «ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».
<

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!

Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!

Το «έγγραφό» τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση.

Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια:

Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα.

Όμως δεν θέλω να κρύβομαι:

Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

Παράταση στις έμμεσες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με σκοπό να κλειστεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός