Newsroom

Newsroom

Ο Σουλτς νομίζει πως είναι πρωθυπουργός της χώρας κι ο Καμμένος του δίνει "πληρωμένη" απάντηση για τα εξοπλιστικά (διαβάστε tweet-δηλητή

Σε νέα ευθεία παρέμβαση στην ελληνική πολιτική ζωή προχώρησε ο Μάρτιν Σουλτς, μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeinen…

kammenos 38

Σε νέα ευθεία παρέμβαση στην ελληνική πολιτική ζωή προχώρησε ο Μάρτιν Σουλτς, μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeinen Zeitung», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του αριστερού κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος», υποστήριξε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, υποστηρίζοντας πως ακόμα κι ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον Πάνο Καμμένο.

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε πριν λίγο μέσω twitter,γράφοντας στα αγγλικά «πρόεδρε Σουλτς είναι σειρά σου τώρα, θυμάσαι;» και παραθέτοντας ρεπορτάζ για τα εξοπλιστικά και την εμπλοκή γερμανών επιχειρηματιών για την οποία αρνήθηκε να δώσει απάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο ο κ. Σουλτς όταν είχε ρωτηθεί από τον τότε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…