Ο σωστός τρόπος σκέψης του Σταύρου!!!

Είδε κι απόειδε τόσο καιρό στην αφάνεια και το αποφάσισε. Είπε να κοσμήσει το δημόσιο λόγο με τον σωστό τρόπο σκέψης του. 

31c0cf65 theodorakis stavros 1024x683 1

Αφού, λέει, οι πολιτικοί αρχηγοί δεν μπορούν να επισκεφθούν τους πανεπιστημιακούς χώρους χωρίς φρουρά, η κοινή λογική επιβάλλει την ύπαρξη πανεπιστημιακής αστυνομίας. Πύραυλος η σκέψη του ανδρός!!! Μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Μας θύμισε το ανέκδοτο με τον Τοτό:

“Σε μια τάξη της 2ας Δημοτικού, στο μάθημα της αριθμητικής, η δασκάλα ρωτάει τους μαθητές:
– “Αν κάθονται τρία πουλάκια πάνω σ’ ένα δέντρο και ένας κακός κυνηγός σκοτώσει το ένα πόσα θα μείνουν πάνω στο δέντρο;”
Η Ελενίτσα, σηκώνει το χέρι της φωνάζοντας:
– “Κυρία, κυρία, κυρία…!” Δίνει η δασκάλα τον λόγο στην Ελενίτσα η οποία απαντά πως θα μείνουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο.
– “Μπράβο, Ελενίτσα”, λεει η δασκάλα, “πολύ σωστή σκέψη!”.
Ο Τοτός όμως, που είχε τσαντιστεί από την επίδειξη γνώσεων της Ελενίτσας, σηκώνει το χέρι του και λέει στην δασκάλα με ύφος σκωπτικό:
-“Εγώ κυρία νομίζω πως δεν θα μείνει κανένα πουλάκι πάνω στο δέντρο αφού και τα υπόλοιπα δύο θα τρομάξουν από τον πυροβολισμό και θα φύγουν”.
Η δασκάλα του απαντά φανερά ενοχλημένη:
– “Τοτό, εδώ κάνουμε απλή αριθμητική, αλλά πρέπει να πω ότι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι”.
Ο Τοτός νιώθει προσβεβλημένος, ξανασηκώνει το χέρι του, φωνάζοντας:
– “Κυρία, κυρία, κυρία…!” Η δασκάλα δίνει τον λόγο στον Τοτό:
– “Κυρία, να σας κάνω μία ερώτηση;”
– “Και βέβαια Τοτό”, απαντά η δασκάλα.
– “Κάθονται τρεις γυναίκες σ’ ένα παγκάκι στο πάρκο και τρώνε παγωτό πύραυλο. Η πρώτη το γλύφει, η δεύτερη το δαγκώνει, και η τρίτη το χώνει όλο βαθιά μέσα στο στόμα της. Ποια από τις τρεις είναι παντρεμένη;”
– Η δασκάλα σκέφτεται για λίγο και λέει διστακτικά: “Υποθέτω αυτή που το χώνει όλο μέσα στο στόμα της…”
– “Λάθος”, απαντάει θριαμβευτικά ο Τοτός, “παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα αλλά πρέπει να πω ότι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!!!!”

Αχ βρε Σταύρο και κυρ Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη.

Μόν’ Σταύρο σε λένε, μον’ Σταύρο!!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.