Ο Σκέρτσος κλείνει το μάτι για είσοδο στους κλειστούς χώρους μόνον με την … τρίτη δόση

Η γνωστή για την … σταθερή γραμμή της στο θέμα της πανδημίας, κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέποντας  τον έλεγχο να έχει χαθεί πλήρως για την διαχείριση του κορονοϊου, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε άλλον ένα ακροβατισμό.

NewsRoom 14/11/2021 | 16:46

Ο απίστευτος … υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», επισημαίνει ότι θα μπορούσε να υιοθετηθεί και στην Ελλάδα το παράδειγμα Γαλλίας και Ισραήλ για είσοδο στους κλειστούς χώρους μόνο με τρίτη δόση εμβολίου!!!.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος δίνει απαντήσεις για την υποχρεωτικότητα, το ενδεχόμενο lockdown, τη στάση της αντιπολίτευσης, τον εμβολιασμός και την τρίτη δόση.

Για το τελευταίο ειδικότερα, επισημαίνει την πρακτική σε Ισραήλ και Γαλλία, οι οποίοι συνέδεσαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλειστούς χώρους για τους φθινοπωρινούς – χειμερινούς μήνες με την τρίτη δόση, για να υπογραμμίσει στα καθ’ ημάς: «Είναι ένα μέτρο προστασίας της υγείας των πιο ευάλωτων προκειμένου να μην στερηθούν τις χαρές της κοινωνικής ζωής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και στη χώρα μας».

Ουσιαστικά αυτό που λέει ο κ Σκέρτσος θα μπορούσε να διαβαστεί από όσους διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο και σαν ένα κλείσιμο του ματιού να περιμένουν ενδεχομένως και την 4η δόση – που αρχίζει τον Μάρτιο – αντί να πάνε από τώρα για τις άλλες 3…