Newsroom

Newsroom

Ο ΣΚΑΙ «έβγαλε» τον Λεφάκη για να μιλήσει για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και… το θαύμα Μητσοτάκη

«Ο Κασσελάκης έχει ευαίσθητο ωροσκόπιο όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου». Την χρειαζόμασταν αυτήν την ανάλυση

Καταγραφή 1

Άστρα, ζώδια, ουράνια σώματα, Κασσελάκης, Αχτσιόγλου και φυσικά Μητσοτάκης… όλα στο μπλέντερ από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ απλά για να εμπεδωθεί για ακόμα μια φόρα η πεποίθηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι ότι καλύτερο μας έχει τύχει.

Ο Κώστας Λεφάκης βγήκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει τις αστρολογικές του προβλέψεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και για να καταλήξει πως η αντιπολίτευση θα είναι αδύναμη για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο αστρολόφος σχολίασε και το αποτέλεσμα των εκλογών  σημειώνοντας πως ο Μητσοτάκης «πέτυχε ένα θαύμα» και εκείνη την ημέρα ήταν πολύ τυχερός ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επηρεαζόταν από δυσαρμονικές όψεις του Άρη στον Λέοντα.

Για την Έφη Αχτσιόγλου εκτίμησε πως έχει μία εύνοια, καθώς ανήκει στη γενιά του ’85. «Όσοι έχουν γεννηθεί το 1983, το 1985 και το 1987 και λίγο το 1988 είναι πολύ σημαντικοί», διευκρίνισε ο Κ. Λεφάκης. Ενώ για τον  Στέφανο Κασσελάκη τόνισε «έχει την ικανότητα να πολεμήσει και να αντέξει λόγω αρκετών πλανητών του στον Αιγόκερω, αλλά είναι πολύ καινούριο προϊόν».

«Έχει γεννηθεί 29 Μαρτίου 1988 και έχει την ικανότητα να πολεμήσει και να αντέξει λόγω αρκετών πλανητών στο ωροσκόπιό του στον Αιγόκερω. Επίσης, το γεγονός πως η Σελήνη του βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα του δίνει αυτή την “αυτοκρατορική” εικόνα. Ωστόσο, το ωροσκόπιό του σε γενικές γραμμές είναι πιο “ευαίσθητο” σε σύγκρισή με αυτό της Έφης Αχτσιόγλου», δήλωσε αναλυτικά για τον Κασσελάκη.