O ΣΚΑΪ δίνει δεύτερη ευκαιρία στο πάνελ της ντροπής του Γιώργου Λιάγκα

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» να μην βγει στον αέρα την περασμένη Δευτέρα.

96 liagas 3

Παρά τις όποιες προσδοκίες όμως, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του επέστρεψαν κανονικά στα πόστα τους, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να είναι εκείνη που αντιμετώπισε τις χειρότερες κυρώσεις, μιας και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της στον Δήμο Αθηναίων.

Όχι, φυσικά, ότι οι υπόλοιποι δεν βίωσαν και δεν εξακολουθούν να βιώνουν την απόρριψη του κοινού.

Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο ΣΚΑΪ δεν έκοψε αμέσως την εν λόγω εκπομπή. 

Την απάντηση έδωσε μέσω της ιστοσελίδας της η Τίνα Μεσσαροπούλου, σύμφωνα με την οποία οι ιθύνοντες του σταθμού πράγματι σκέφτηκαν να «τελειώσουν» τον Λιάγκα και το -κατά κοινή ομολογία- απαράδεκτο πάνελ του ήδη από τις πρώτες ώρες της κατακραυγής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη παρά το γεγονός πως η νομική υπηρεσία είχε ήδη αρχίσει να… ξεψαχνίζει το συμβόλαιο του Λιάγκα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημοσιογράφος τελικά «επικράτησε η λογική» και ο ΣΚΑΪ έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στο«Μεσημέρι» προκειμένου να μην μείνουν στον δρόμο 30 περίπου οικογένειες που βγάζουν μεροκάματο από τον Γιώργο Λιάγκα. Οι εργαζόμενοι στην εκπομπή του, λοιπόν, φέρονται να… γλίτωσαν τον παρουσιαστή από τα χειρότερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει στοιχειοθετήσει «δυνατό» κατηγορητήριο το οποίο έχει ήδη επιδοθεί στα μέλη της ανεξάρτητης αρχής.

Τόσο δυνατό που δύσκολα θα μπορέσει ο ΣΚΑΪ να αντιδράσει…

Η απολογίες Λιάγκα και καναλιού θα λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον της ολομέλειας.

Πηγή: dailymedia.gr

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…