Ο Σχοινάς πήγε στο Συνέδριο της ΝΔ και τοποθετήθηκε σαν κομματικός οπαδός

«Ξέχασε» τη θεσμική του θέση, ότι είναι αντιπρόεδρος της Κομισιόν

schoinas 1068x712 702x459 1

Σε ένα πολύ σοβαρό πολιτικό ατόπημα προέβη ο νέος αντιπρόεδρος της Κομισιόν και επίτροπος του “Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής” Μαργαρίτης Σχοινάς που παραβρέθηκε στο 13ο συνέδριο της Ν.Δ.

Ενώ πρόκειται για ανώτερο Ευρωπαίο αξιωματούχο που εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μάλιστα την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Σχοινάς συμπεριφέρθηκε ως στέλεχος κόμματος και ο τρόπος που τοποθετήθηκε προσβάλει αναμφίβολα την προηγούμενη κυβέρνηση και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προφανώς στεναχωρημένος από το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον υποστήριξαν πριν μερικές ημέρες στη διαδικασία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Σχοινάς έπλεξε το εγκώμιο της σημερινής κυβέρνησης και με αρκετά σκληρό λόγο τόνισε πως “η Ελλάδα ξαναβρίσκει το δρόμο της σοβαρότητας, της σταθερότητας, του ευρωπαϊκού ορθού λόγου και της χρηστής διακυβέρνησης”.

Έμμεσα δηλαδή, αλλά εντελώς κρυστάλλινα…τονίζει  πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν σοβαρή και δεν άσκησε χρηστή διακυβέρνηση.

Πέρα από το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε ο κύριος Σχοινάς αξίζει να σημειωθεί πως η τοποθέτηση του αντιφάσκει με όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει ως εκπρόσωπος Τύπου της απελθούσας Κομισιόν και στενός συνεργάτης του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και σε ευθεία αντίθεση με όσα έχει πει για την κυβέρνηση Τσίπρα ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής και μέχρι πρότινος πολιτικός του προϊστάμενος.

Δυστυχώς όμως το «φάλτσο» του νέου αντιπροέδρου της Κομισιόν δεν σταμάτησε εκεί…

Σε ανάρτηση του στο twitter, έτσι για να μείνει, ο Μ. Σχοινάς αναπαρήγαγε ξανά την αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορεία του.

Μάλλον, επηρεάστηκε από το όλο κλίμα του Συνεδρίου..

«Μεγάλη τιμή και χαρά να απευθυνθώ σήμερα στο 13ο #Συνεδριο_ΝΔ, την πρώτη ημέρα ανάληψης των νέων μου καθηκόντων. Η Ελλάδα ξαναβρίσκει τον δρόμο της σοβαρότητας, της σταθερότητας, του ευρωπαϊκού ορθού λόγου και της χρήστης διακυβέρνησης», γράφει χαρακτηριστικά.

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…