Newsroom

Newsroom

Ο Σαββίδης… τελείωσε τον Στέφενς

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ολλανδός τεχνικός Χουμπ Στέφενς, μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη…

huub stevens

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ολλανδός τεχνικός Χουμπ Στέφενς, μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-2, αλλά και λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.

Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.

Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Αντικαταστάτης του Στέφενς θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, που πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε και θα αναζητηθεί μία πιο μόνιμη λύση.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…