Newsroom

Newsroom

O Σάκης Μουμτζής θέλει εξορίες, «τσο και λο»… και μαζικούς διωγμούς για όσους διαμαρτύρονται

Ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον αρθρογράφο του Liberal, προσωπικό υμνητή του και ορκισμένο στρατιώτη της κυβέρνησης;

5134199

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή μερικές φορές; Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παρέδιδε μαθήματα» πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατίας στη Βουλή και μόλις χθες ο φανατικός οπαδός του και τιτάνας της δεξιάς φιλελεύθερης σκέψης, Σάκης Μουμτζής, προέβη σε ανατριχιαστικούς χαρακτηρισμούς κατά των «αντιπάλων» της κυβέρνησης.

Με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα και τις αντιδράσεις κατά των κυβερνητικών χειρισμών ο αρθρογράφος του Liberal, σε έναν αποκαλυπτικό διάλογο στη σελίδα του στο Facebook, προτείνει στην κυβέρνηση αδιανόητα «βασανιστήρια» κατά των αριστερών, των αναρχικών και εν γένει όσων διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης. 

Στρατόπεδα συγκέντρωσης, διωγμούς και τρομοκρατία είναι οι light προτάσεις του φιλελεύθερου Μουμτζή.

Μεταξύ των όσων εξοργιστικών αναφέρονται, ο Σάκης Μουμτζής φαίνεται ότι συμφωνεί με τις εξής προτάσεις κατά των διαδηλωτών:

– «Έπρεπε να τους έχει υπό διωγμό από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία. Να τους πάει μαμιωντας χωρίς ανασα, να τους εξαφανίσει κυριολεκτικά από την χώρα»

– «Φτιάξε 2-3 στρατόπεδα, μάζεψε τους όλους και στειλτους εκεί να σπάνε πέτρες»

– «Το φίδι δεν το αφήνεις να μεγαλωσει, του κόβεις το κεφάλι από την αρχή. Προλαβαίνει όμως και σήμερα, αυτά τα σκατά καταλαβαίνουν μόνο από τσο και λο»

Αναλυτικά ο διάλογος του αρθρογράφου με άλλον πιστό οπαδό της κυβέρνησης:

– «Σάκη σε αυτό που γίνεται με τους αναρχικους και τις διαδηλώσεις και τα άλλα μπαχαλα που κάνουν υπέρ του τρομοκράτη φονιά μεγάλη για μένα ευθύνη φέρει – και λυπάμαι που το λεω- η ίδια η κυβέρνηση.

Έπρεπε να τους έχει υπό διωγμό από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία. Να τους πάει μαμιωντας χωρίς ανασα, να τους εξαφανίσει κυριολεκτικά από την χώρα. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν ενα καρο ακατοίκητα νησιά. Φτιάξε 2-3 στρατόπεδα, μάζεψε τους όλους και στειλτους εκεί να σπάνε πέτρες. Ο Κυριάκος όμως νομίζει ότι έχει να κάνει με νορμάλ ανθρώπους και τους άφησε να κάνουν ουσιαστικά ότι θέλουν όπως τα βλέπεις και σήμερα.

Τεράστιο λάθος που το βρίσκει τώρα μπροστά του. Το φίδι δεν το αφήνεις να μεγαλωσει, του κόβεις το κεφάλι από την αρχή. Προλαβαίνει όμως και σήμερα, αυτά τα σκατά καταλαβαίνουν μόνο από τσο και λο, σε πρώτη φάση απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις και κάνε ποινικό αδίκημα την προβολή και διάδοση τρομοκρατικών μυνηματων. Παρτους φαλάγγι γιατί αν δεν το κάνεις θα σε πάρουν αυτοί. Έχει ΟΛΗ την κοινωνία μαζί του. Στείλε το μήνυμα στην κυβέρνηση να ξυπνήσουν.

Και η απάντηση του Σάκη…«Συμφωνώ, υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω να έχουν σκεφτεί τα επόμενα βήματα».

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…