Ο Σαββόπουλος στηρίζει Μητσοτάκη γιατί… ντύνεται ωραία!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ ήταν χθες ο Διονύσης Σαββόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τη γενιά τoυ, το Woodstock, την επικαιρότητα αλλά και δεν έκρυψε τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί συν τις άλλοις, ντύνεται κι ωραία.

EK Savvopoulos

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, στηρίζει τις ελπίδες του ότι θα πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αποτύπωμα» αλλά θα πρέπει να απομακρύνει τα βαρίδια που έχει στο κόμμα του τα οποία έχουν αντιπαθητικό παρελθόν στην κοινωνία. Ο Μητσοτάκης δεν έχει αυταπάτες… και ντύνεται και ωραία, πρόσθεσε. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον αντικαπνιστικό νόμο, τον οποίο θεωρεί ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα και σχολίασε ότι οι Έλληνες για πρώτη φορά, σέβονται έναν κανόνα, απλό μεν, αλλά ουσιαστικό, όπως είναι αυτό της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Το θεώρησε ως ένα δείγμα ωριμότητας μετά από μία βαθιά κρίση δέκα ετών που ξεθεμελίωσε τη χώρα.

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για το Woodstock λέγοντας ότι «πολιτικά απέτυχε αυτή η γενιά μας», γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί η πολιτική με τόσα διαφορετικά στοιχεία εκείνης της περιόδου. «Το πολιτιστικό προϊόν που γέννησε η λαχτάρα μας απεδείχθη πολύ ισχυρό, τρώμε ακόμη από την εύφορη πλευρά της δεκαετίας του 60’. Το Woodstock είναι το θέατρο αυτής της ευφορίας».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος εξήγησε, επίσης, ότι ο κόσμος σήμερα θέλει αλλαγή όπως εκείνος του Woodstock, «αλλά δεν θέλει μπάχαλο, δεν θέλει διάλυση, θέλει ένα πράγμα πιο κανονικό». Τα γνωστά συντηρητικά αντανακλαστικά του κ. Σαββόπουλου βγήκαν για ακόμα μια φορά όταν αναφέρθηκε στον έφηβο του σήμερα δηλώνοντας ότι «Αν κατεβαίνει στους δρόμους να κάψει την Αθήνα, ακόμα και να τον καταλάβαινα δε θα τον δικαιολογούσα. Όχι, εμείς δεν κάναμε έτσι».

Παράλληλα αναφερόμενος στη νέα γενιά, δήλωσε ότι: «χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους που έχουν τη γενναιότητα να σκεφτούν περισσότερο, να τολμήσουν να προσπαθήσουν για ένα καινούργιο αφήγημα της χώρας μας».

Ο Σαββόπουλος αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον αντικαπνιστικό νόμο, τονίζοντας πως είναι ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα το ότι οι Έλληνες για πρώτη φορά, σέβονται έναν κανόνα, απλό μεν, αλλά ουσιαστικό, όπως είναι αυτό της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Το θεώρησε ως ένα δείγμα ωριμότητας μετά από μία βαθιά κρίση δέκα ετών που ξεθεμελίωσε τη χώρα.

Επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε «ελπίζω να έχουμε μια ώριμη αντιπολίτευση»., ενώ για τον σημερινό πρωθυπουργό είπε ότι στηρίζει τις ελπίδες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί εκτός από την όρεξή του, έχει επιπλέον καλύτερη μόρφωση (από τον Τσίπρα), ντύνεται καλύτερα και δεν έχει τόσες πολλές αυταπάτες στο μυαλό του.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι ήταν πάντα επιφυλακτικός για τη ΝΔ επειδή έχει μια νοοτροπία παλαιοκομματική που θυμίζει το παλιό ΠΑΣΟΚ. «Οι ελπίδες μου όμως είναι στον Μητσοτάκη, είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο του και αξίζει υποστήριξης».

Όσο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε: «δεν πιστεύω πως θα γίνει πόλεμος. Δεν ανησυχώ. Με ανησυχούν τα κενά που έχουμε εμείς. Στη κρατική οργάνωση, το κράτος είναι η έκφραση της κοινωνίας. Αν δεν έχει οργάνωση είμαστε ανυπεράσπιστοι σαν κοινωνία».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…