Ο Σαββίδης ψάχνει να αγοράσει κανάλι και δεσμεύεται για τις θέσεις εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόθυμος να αγοράσει οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθμό από αυτούς που δεν εξασφάλισαν άδεια, με τη δέσμευση να διατηρήσει όλες τις θέσεις εργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

571e59da1dc5246c1f8b45e9

«Επιβεβαιώνω ότι ο χώρος των ΜΜΕ στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, που ήταν μεταξύ των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στη διαδικασία δημοπρασίας των αδειών. «Είμαι έτοιμος, στα πλαίσια της προστασίας των θέσεων των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και μεταξύ αυτών στον Αlpha και στον κ. Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους, κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ σημείωσε ότι θα προσπαθήσει να πετύχει μία συνέργεια με κάποιον από τους τέσσερις υπερθεματιστές.

«Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια που θα μου επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που φωνάζει συνέχεια ότι δεν επιτρέπεται να μειώνονται οι θέσεις εργασίας, σε κάθε περίπτωση θα ψάξω να βρω την λύση του προβλήματος με την δική μου συμμετοχή στα media, κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι σαν επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδειά τους είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις εργαζομένων» κατέληξε.


Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…