Ο Ρουβίκωνας προαναγγέλλει την εκκένωση του στο ΒΟΞ από την ΕΛ.ΑΣ

Ο Ρουβίκωνας με ένα 15λεπτο βίντεο του κάνει ξενάγηση...  στην κατάληψη του ΒΟΞ , θέλοντας να… προλάβει την Αστυνομία περιγράφει το πώς θα γίνει η εκκένωσή της.  

Το εν λόγω βίντεο έρχεται σε μια στιγμή που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχουν βάλει στο στόχαστρο τις καταλήξεις ανά την Αθήνα, διοργανώνοντας μάλιστα μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις -παρουσία καμερών πάντα- για την εκκένωσή τους.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας περιγράφουν στο βίντεο τις ενέργειες που εκείνα θεωρούν ότι θα κάνουν οι Αρχές όταν πραγματοποιήσουν την αστυνομική επιχείρηση στο ΒΟΞ. Η περιγραφή είναι λεπτομερής, ενώ παράλληλα γίνεται ξενάγηση στους χώρους της κατάληψης. 

«Θα πούμε πέντε πράγματα για την προπαγάνδα που θα ξεκινήσει από την αρχή της ημέρας που θα γίνει η ενδεχόμενη εκκένωση του χώρου (…) Η Αστυνομία θα έρθει με μεγάλες δυνάμεις, περιμετρικά των Εξαρχείων (…) Θα αποκλείσουν την περιοχή και θα εισβάλουν στο χώρο (…) Η προπαγάνδα θα ξεκινήσει με πολύ συγκεκριμένη αφήγηση από τα κανάλια στις 6.00 το πρωί (…)  Μετά θα βγουν εικόνες από το χώρο (…) Με την κλασική αφήγηση περί πολεμοφοδίων (…) Για να εξηγήσουμε περισσότερο, για να προπαγανδίσουν όταν επιτρέψουν στα τηλεοπτικά συνεργεία να μπουν στο χώρο θα έχουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα βγάλουν (…) Θα μαζέψουν τα κράνη και θα αναφερθεί ότι τα φοράμε για τις επιθέσεις στην Αστυνομία. Τα κράνη όμως είναι γιατί οδηγούμε μοτοσικλέτες όπως προβλέπει ο ΚΟΚ (…) Θα μαζέζουν τις σημαίες και θα τις χαρακτηρίσουν ως όπλα».

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…