Ο Πωλ Μέισον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο βιβλίο του

Την ευκαιρία να δείτε από κοντά τον βραβευμένο βρετανό δημοσιογράφο και συγγραφέα, Πωλ Μέισον θα έχετε αν βρεθείτε αύριο Πέμπτη 5 Μαΐου στο κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος.

5729e91f1dc524f4378b47c0

Ο Μέισον, ο οποίος τα τελευταία χρόνια καλύπτει την ειδησεογραφία γύρω από την ελληνική κρίση έχοντας γίνει γνωστός στην Ελλάδα, θα βρεθεί στο Public του Συντάγματος, στο Αναγνωστήριο βιβλίου στον 3ο όροφο μεταξύ 18:00 και 19:00 προκειμένου να υπογράψει το νέο βιβλίο του «Μετακαπιταλισμός ένας οδηγός για το μέλλον μας» από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πραγματεύεται στο νέο βιβλίο του την ταραχώδη ιστορία του καπιταλισμού. Διερωτάται συγκεκριμένα αν βιώνουμε πράγματι μια τόσο καθοριστική μετάλλαξη ώστε το ασύλληπτα περίπλοκο καπιταλιστικό σύστημα που επιτρέπει τη λειτουργία ολόκληρων κοινωνιών να έχει φτάσει στα όριά του και να εξελίσσεται σε κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Μέισον μάλιστα, θέτει στο επίκεντρο όλων αυτών των θεμελιακών αλλαγών τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών.

Το προσεχές Σάββατο 7 Μαΐου (12:00-13:00), ο Πωλ Μέισον θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα Public της οδού Τσιμισκή, όπου επίσης θα υπογράψει βιβλία.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…