Ο πρωινός καφές του Τσιπρά με τον Κοτζιά στο χιονισμένο Νταβός (εικόνα)

Μία νέα φωτογραφία ανέβασε πριν από λίγο στο λογαριασμό του στο Instagram o πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από το χιονισμένο Νταβός όπου και βρίσκεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

5a69c4ae1dc52401328b473d

Στη φωτογραφία, φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να πίνει τον πρωινό του καφέ με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Καθισμένοι και οι δύο στις αναπαυτικές τους καρέκλες, αντικριστά φαίνεται να απολαμβάνουν το πρωινό στο Νταβός και να συζητούν πιθανότητα τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών προτιμάει να πιει μια Coca-Cola αντί για καφέ. 

«Πρωινός καφές με τον Υπουργό Εξωτερικών πριν από μια ημέρα σημαντικών επαφών» αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Αλέξης Τσίπρας.


Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνεχίζει τις επαφές του στο Νταβός. Καίριας σημασίας αναμένεται να είναι οι σημερινές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί με το ζήτημα του χρέους να αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…