Ο πρίγκιπας Χάρι έφθασε στον Καναδά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τη Μέγκαν και τον Άρτσι

Το ζεύγος αναζητεί να αγοράσει μια παραλιακή κατοικία στο Βανκούβερ ή στο Τορόντο, όπου η Μέγκαν έζησε πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

AP 20008729558445

Ο πρίγκιπας Χάρι έφθασε σήμερα στον Καναδά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι έπειτα από την κρίση που ξέσπασε στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας από την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του ζευγαριού πριν από μερικές ημέρες ότι σχεδιάζει να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News πρόβαλε πλάνα που δείχνουν τον Χάρι να φθάνει στη Νήσο Βανκούβερ λίγες μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία με την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και με άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του ζεύγους, πέρασαν έξι εβδομάδες στον Καναδά στο τέλος του περασμένου χρόνου προτού επιστρέψουν στη Βρετανία. Στις 10 Ιανουαρίου η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά. 

Η εφημερίδα Daily Mail έγραψε ότι ο Χάρι προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ με την πτήση 85 της British Airways από το αεροδρόμιο του Λονδίνου Χίθροου περίπου στις 7 μμ τοπική ώρα.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του που τον δείχνει να φοράει τζιν, έναν μπλε σκούφο και να κρατάει ένα σακίδιο πλάτης, να κατεβαίνει από το αεροσκάφος συνοδευόμενος από ασφάλεια.

Σύμφωνα με το AFP, ένα μίνιβαν τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου για να τον μεταφέρει σε άλλο αεροσκάφος με προορισμό την Βικτόρια όπου το ζευγάρι με τον γιο του είχε περάσει τους δύο τελευταίους μήνες.

Η Μέγκαν είχε θεαθεί νωρίτερα με τον Άρτσι να βγάζουν βόλτα σκύλους στη γειτονιά που θα μείνει η οικογένεια.

Την περασμένη εβδομάδα η δούκισσα του Σάσεξ έκανε κάποιες επισκέψεις στο Βανκούβερ σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για γυναίκες και κορίτσια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, το ζεύγος αναζητεί να αγοράσει μια παραλιακή κατοικία στο Βανκούβερ ή στο Τορόντο, όπου η Μέγκαν έζησε πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…