Ο Πρετεντέρης τα ‘βαλε (ξανά) με την Τζίμα: «Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» – Η αντίδραση της

Νέα κόντρα με τον Γιάννη Πρετεντέρη ή μάλλον -για να είμαστε ακριβείς- μια νέα (κακή) απόπειρα από τον Πρετεντέρη, να καπελώσει τη γνωστή δημοσιογράφο.

na xeroyme toylachiston ta ellinika mas ayti ti fora o giannis pretenteris dikase ti rania tzima main 1080x607 1

Η επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών 2023 έστρεψε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τη συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ, και τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα. Οι συζητήσεις ωστόσο φέρεται να πυροδότησαν μια νέα κόντρα μεταξύ του Γιάννη Πρετεντέρη και της Ράνιας Τζίμα, ή μάλλον -για να είμαστε ακριβείς- μια νέα (κακή) απόπειρα από τον Πρετεντέρη, να καπελώσει τη γνωστή δημοσιογράφο.

Στην σκιά της συντριπτικής ήττας και με τον προβληματισμό να είναι έντονος τόσο στα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη βάση του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου παρέλαβε και παρέδωσε αμέσως τη διερευνητική εντολή, δηλώνοντας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Για όσα ανέφερε ο Σωτήρης Μπολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές, ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε την διαφωνία του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη η Ράνια Τζίμα, η οποία θέλησε να διευκρινίσει: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…»

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο δημοσιογράφος. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Η συζήτηση έκλεισε με την Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό για όσα άκουγε κουνώντας το κεφάλι.

Δείτε το βίντεο:

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

κασε Θεοχαροπουλος

Κασσελάκης για Θεοχαρόπουλο: «Δεν έφυγε από επιστημονικός συνεργάτης επειδή πρότεινε δημοψήφισμα»

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τη διακοπή…

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…