Ο Πρετεντέρης επικαλείται την Μπεκατώρου για να επιτεθεί χυδαία σε πανεπιστημιακούς 

Πού φτάνει κάποιος για να υπερασπιστεί την κυβέρνηση και την αστυνομοκρατία...

EK Pretenteris 0

Εάν ο Γιάννης Πρετεντέρης στην προσπάθειά του να στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτόξευε «λάσπη», θα ήταν απλά άλλη μια συνηθισμένη μέρα και για το δημοσιογράφο και για τους υπολοίπους.

Όταν όμως ο Πρετεντέρης φτάνει στο σημείο να εκμεταλλευτεί τη γενναιότητα της Σοφία Μπεκατώρου για να σπιλώσει κάθε μορφή αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια τότε έχουμε να κάνουμε απλά με… «βούρκο».

Στο καθιερωμένο άρθρο του ο δημοσιογράφος επιλέγει να στοχοποιήσει τους πανεπιστημιακούς που αντιτίθενται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που τοποθετεί αστυνομία εντός των πανεπιστημίων, ξεκινώντας από το παράδειγμα της Σ. Μπεκατώρου.  

«Από την γενναία Μπεκατώρου στους κρυπτόμενους πανεπιστημιακούς αποδεικνύεται ότι ο πιο ακραίος και δειλός συντηρητισμός είναι ο κομφορμισμός», είναι η ουσία της σκέψης του Πρετεντέρη και σύμφωνα με τον ίδιο όποιος δεν θέλει αστυνομικούς στα ΑΕΙ, είναι απλά… δειλός και καρκίνωμα της κοινωνίας.

Γιατί σύμφωνα με το δημοσιογράφο απαιτείται να έχεις τη γενναιότητα και το θάρρος της Σ. Μπεκατώρου για να αντιληφθείς το μεγαλείο του Μητσοτάκη, της Κεραμέως και του Χρυσοχοΐδη. Ο ίδιος βέβαια που γράφει όλα αυτά τα σπουδαία μιλάει και για ντροπή…