Newsroom

Newsroom

Ο Πούτιν ξεκαθαρίζει: Εισβάλαμε στην Ουκρανία για να προστατεύσουμε τον πληθυσμό του Ντονμπάς

Επιμένει ο Πούτιν λέγοντας ότι: «Η τραγωδία που εξελισσόταν στο Ντονμπάς ανάγκασε, απλά ανάγκασε τη Ρωσία να ξεκινήσει αυτή τη στρατιωτική επιχείρηση».

AP21287464310097

Επανήλθε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, για να αναφερθεί και πάλι στους λόγους για τους οποίους η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. 

«Επί οκτώ χρόνια, οι βομβαρδισμοί, οι επιθέσεις πυροβολικού και οι εχθροπραξίες συνεχίζονταν στο Ντονμπάς. Φυσικά, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους.

Πουτιν: «Θέλαμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ζουν στο Ντονμπάς»

Η ζωή των ανθρώπων στην Κριμαία, στη Σεβαστούπολη ήταν διαφορετική και αυτό είναι προφανές, αλλά ήταν η τραγωδία που εξελισσόταν στο Ντονμπάς, συμπεριλαμβανομένης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, που ανάγκασε, απλά ανάγκασε τη Ρωσία να ξεκινήσει αυτή τη στρατιωτική επιχείρηση, για την οποία όλοι γνωρίζουν καλά σήμερα», είπε.

Παράλληλα, ο Πούτιν υπενθύμισε ότι ο σκοπός της επιχείρησης είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν στο Ντονμπάς, προσθέτοντας πως η Ρωσία θα επιτύχει με συνέπεια την ομαλοποίηση της ζωής στην περιφέρεια αυτή.

«Θα ενεργήσουμε με συνέπεια και θα επιτύχουμε μια κατάσταση στην οποία η ζωή θα επανέλθει σταδιακά στην κανονικότητα και εκεί. Η ζωή στο Ντονμπάς θα γίνει καλύτερη».
 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους