Ο Πούτιν κάλεσε τον Τσίπρα στο Μουντιάλ

Το πρωινό της Πέμπτης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκονταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του.

5ab7a4c41dc524e55b8b4648

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος», πέραν της ελληνορωσικής συνεργασίας, τα είπαν για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις ευρωρωσικές σχέσεις αλλά και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με ιδιαίτερη έμφαση στη στάση της Τουρκίας. 

Έλα όμως που ο Βλαδίμηρος έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό του αυτή την εποχή, εκτός από τα γεωπολιτικά. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας. 

Ο Πούτιν προσκάλεσε τον ποδοσφαιρόφιλο Αλέξη να επισκεφθεί τη χώρα του την περίοδο του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι η Εθνική μας ομάδα θα απουσιάζει από τη διοργάνωση. 

Ο έλληνας πρωθυπουργός με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά. 

Η πρόσκληση αυτή δείχνει ότι οι δύο ηγέτες εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Και αφού μιλάμε για μπάλα, είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ποδοσφαιρικά είναι αργεντινόφιλος όσο λίγοι. 

Επομένως αναμένεται να στηρίξει ανοιχτά τον Μέσσι και την παρέα του…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…