O Πορτοσάλτε ζητάει συγγνώμη από τον Κοτζιά…4 χρόνια μετά για το «Τρελές σφαίρες Νο 3!» (Video)

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά που τον κορόιδευε για τις απειλές με σφαίρες που είχε δεχθεί - Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 06:30'' του βίντεο

image 2

Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και να πραγματοποιηθεί επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του…για να «αντιληφθεί» ο Άρης Πορτοσάλτε ότι το tweet που είχε κάνει κατά του Νίκου Κοτζιά, με αφορμή τις σφαίρες που είχε λάβει το 2018 για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν ήταν αστείο.

Πίσω στο 2018, όταν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία προετοίμαζαν το έδαφος για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, οι αντιδράσεις στο εσωτερικών της χώρας ήταν μεγάλες. Κάποιες μάλιστα είχαν ξεφύγει από τα όρια και σε μία από αυτές, αποδέκτης ήταν ο τότε Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, του είχαν σταλεί σφαίρες που στόχο είχαν τον εκφοβισμό του, προκειμένου να μην προχωρήσει η συμφωνία των γειτονικών χωρών.

Ωστόσο, αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ο Άρης Πορτοσάλτε την είχε διακωμωδήσει. Συγκεκριμένα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία».

Υπενθυμίζεται πως χθες (14/06) ο Άρης Πορτοσάλτε δέχθηκε επίθεση στην είσοδο πολυκατοικίας που μένει με γκαζάκια, επίθεση την οποία καταδίκασε από την πλευρά του ο Νίος Κότζιας λέγοντας τα εξής:

«Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι Άρη Πορτοσάλτε. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε 1000 απειλητικές επιστολές και εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα:”των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού απλά έκανα το καθήκον μου».

Ως απάντηση, κατά την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο Πορτοσάλτε πράγματι ζήτησε λοιπόν δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σχολιάζοντας την ανάρτηση που είχε κάνει: «Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Δηλώνω δημοσίως συγγνώμη. Δηλώνω ευθέως γιατί έκανα ένα κακό λάθος. Τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ήταν λάθος μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 06:30” του βίντεο:

Ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε τη συγγνώμη του λίγη ώρα νωρίτερα.

«Καθώς κύριε Κοτζιά, «καταδικάσατε» με συνοδευτικό το «αλλά» σας την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μου, δείτε το σχόλιο μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 15/6/22. Για να μη μένουν εντυπώσεις που ικανοποιούν τον μηχανισμό οπαδών στο τουίτερ…», υποστήριξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…