Ο πολιτικός απατεώνας Άδωνις Γεωργιάδης παραπλανεί συνειδητά το κοινό με "πειραγμένες" φωτογραφίες

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο άνθρωπος που: έλεγε σχιζοφρενή όποιον ισχυριζόταν ότι θα πάει από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ. Τραγουδούσε συνθήματα του Γκέμπελς, μετά υποστήριζε ότι το βίντεο ήταν πλαστό κι αργότερα ότι ήταν σύνθημα των Βορειοηπειρωτών. Διαφήμιζε το κατάπτυστο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη για τους Εβραίους και κατέθετε ως μάρτυρας υπέρ του στο δικαστήριο, μέχρι που ως αντιπρόεδρος της ΝΔ πια ζήτησε συγγνώμη γιατί ανέχτηκε τις απόψεις του. Είναι γενικότερα ο «βασιλιάς» της κωλοτούμπας κι ένας άνθρωπος που δεν δυσκολεύεται να προπαγανδίσει χυδαιότητες αν αυτό είναι προς το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον.

59b6647f1dc5241a248b4792 2

Στο πλαίσιο αυτό ανήρτησε σήμερα στο twitter μια δήθεν ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την Eldorado Gold η οποία απειλεί πως θα εγκαταλείψει την επένδυση στις Σκουριές. Η ανάρτηση που δήθεν έχει κάνει ο πρωθυπουργός είναι στην πραγματικότητα αυτή του Νίκου Καρανίκα χθες το πρωί. Ο Γεωργιάδης φυσικά το γνωρίζει αλλά δεν διστάζει να αναδημοσιεύσει μια εικόνα – προϊόν φώτοσοπ απλώς και μόνο για να δημιουργήσει κλίμα. Για να πει δηλαδή ότι όσα λέει ο Καρανίκας ή ο κάθε Καρανίκας απηχούν τις απόψεις του πρωθυπουργού.

Η προσπάθειά του αυτή πέφτει φυσικά στο κενό, αφού δεκάδες χρήστες του twitter αντιλαμβάνονται τη νέα αθλιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ. Ο ίδιος βέβαια, απτόητος και αμετροεπής όπως πάντα, ανταπαντά στα αρνητικά σχόλια με χυδαιότητες αποδεικνύοντας πως εκτός από πολιτικός απατεώνας είναι και αήθης. Και εις ανώτερα!



Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…