Newsroom

Newsroom

Ο Τσετσένος πολέμαρχος επιτίθεται στον Μάσκ για χάρη του Πούτιν: «Ελόνα ο Πούτιν θα σε πλακώσει στο ξύλο!»

O πολέμαρχος της Τσετσενίας κάλεσε τον Μασκ να... φουσκώσει τους μύες του για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή Έλονα στον βίαιο Έλον που πρέπει να είναι για να πολεμήσει τον Πούτιν

My project 20

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν μερικές μέρες ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίες, Έλον Μάσκ, προκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε «μονομαχία», για να λάβει σήμερα την απάντηση από τον πολέμαρχο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο πολέμαρχος της Τσετσενίας επέλεξε να βγει μπροστά για χάρη του Πούτιν, κάνοντας μια ανάρτηση στο Telegram για να προειδοποιήσει τον επικεφαλής της SpaceX. «Έλον Μασκ, μια συμβουλή. Μην συγκρίνεις τη δύναμή σου με εκείνη του Πούτιν. Βρίσκεστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες».

 

Ο πολέμαρχος της Τσετσενίας είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο».

Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε εκεί. Φρόντισε να προειδοποιήσει τον Μασκ να… φουσκώσει τους μύες του για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή Έλονα στον βίαιο Έλον που πρέπει να είναι για να πολεμήσει τον Πούτιν. Αργότερα απαρίθμησε σαρκαστικά ακαδημίες εκπαίδευσης στην Τσετσενική Δημοκρατία όπου ο Μασκ θα μπορούσε να υποβληθεί σε εκπαίδευση πυροβόλων όπλων και μάχης.

Μάλιστα, προχωρώντας σε ένα άκρως σεξιστικό κρεσέντο, συνέχισε λέγοντας ότι: «Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Ελόνα, δηλαδή ο Έλον».

Το αφεντικό της Tesla ανταπάντησε γρήγορα. Ο Μασκ, με ένα tweet, ευχαρίστησε τον Τσετσένο ηγέτη για την προσφορά του και ανέφερε ότι μια τέτοια εκπαίδευση θα του έδινε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του Πούτιν. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι αν ο Πούτιν φοβόταν να πολεμήσει, θα χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του χέρι «και δεν είμαι καν αριστερόχειρας», γράφει.

Μάλιστα, ο Μασκ άλλαξε το όνομά του στο twitter ως «Elona», το όνομα που χρησιμοποίησε για εκείνον ο Καντίροφ.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…