Ο Πολάκης «στριμώχνει» το Μηταράκη για τις ανοιχτοχεριές... με τις συνδρομές του ΑΠΕ

Τις ανοιχτοχεριές με το δημόσιο χρήμα του υπουργού της Ν.Δ, Νότη Μηταράκη σχολιάζει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

NewsRoom 04/07/2020 | 12:54

«Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι γαλαντόμοι, ειδικά όταν πρόκειται για κρατικό χρήμα, και το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα» , είχε αναφέρει σε ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης σχετικά για την ετήσια συνδρομή που πληρώνει στο ΑΠΕ το υπουργείο Μετανάστευης και Ασύλου Μηταράκη για ανάρτηση δελτίων τύπου. Ποσό που φτάνει τις 10.416 για την συνδρομή και σχεδόν 5.000 ευρώ για υπηρεσίες αποδελτίωσης για τον υπουργό και άλλους.

Ο Νότης Μηταράκης απάντησε στον Παύλο Πολάκη αναφέροντας: «Ο κ. Πολάκης το τελευταίο διάστημα επιδίδεται συστηματικά σε μια προσπάθεια συκοφάντησης και αλλοίωσης στοιχείων και δεδομένων». Τι το' θελε  να απαντήσει όμως στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Μετανάστευσης;

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα του ανάρτηση  και όπως λέει «αντί να αναλωθώ σε άλλες απαντήσεις στο παραλήρημα καλεί τον Νότη Μηταράκη να απαντήσει γιατί ενώ το υπουργείο Υγείας φέτος πληρώνει 2.000 για υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης εσύ στο υπουργείο σου πληρώνεις σχεδόν 24.800;»

Ενώ κλείνει  την ανάρτησή του τονίζοντας ότι «τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δείγμα πανικού»

Αναλυτικά η (διορθωμένη από τον ίδιο) ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:24.800 ευρώ αντί για 2000 ευρώ!!!
Πήγε και ο Μηταράκης να μου «απαντήσει».. πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα …
Αντί να αναλωθώ σε άλλες απαντήσεις στο παραλήρημα ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ :Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το Υπουργειο Υγειας ΦΕΤΟΣ (όχι με ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ) πληρώνει 2000 ευρώ για τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης (φωτό 2-3) και ευ στο υπουργειο σου ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ σχεδόν 24.800 ευρώ;;;;; (Φωτό 4-5-6)
Τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δείγμα ΠΑΝΙΚΟΥ …..