Newsroom

Newsroom

Ο Πολάκης σε Κικίλια: Έκανες πατάτα με τη νοσηλεία του πυροσβέστη και πας να τα μπαλώσεις

Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας

4870974

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με αφορμή τη νοσηλεία του πυροσβέστη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της καταστροφικής φωτιάς στην Εύβοια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα για τη νοσηλεία του πυροσβέστη στο ΚΑΤ, με τον Παύλο Πολάκη να απαντά ότι τα έξοδα καλύπτονται αυτόματα αφού πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Κικίλιας επανήλθε απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη υποστηρίζοντας ότι «θα καλύψουμε ό,τι χρειαστεί, όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που άφησες ακάλυπτους ένα χρόνο τώρα».

Σε αυτή την απάντηση επανήλθε όμως ο Παύλος Πολάκης κάνοντας λόγο για… «πατάτα» του νέου υπουργού Υγείας.

«Βασίλη Κικίλια ,υπουργέ υγείας:
1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλωσεις.Δεκτον αυτό και δεν το συνεχίζω …
2) Μικροπολιτική και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ με το Μάτι κάνατε ΕΣΕΙΣ ,κατι που εμείς δεν κάνουμε σήμερα με την τρομερή καταστροφή στην Εύβοια …
3) ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ,ειτε απο κρεββάτι ΜΕΘ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ειτε απο νοσηλεία και χειρουργική αποκατάσταση των εγκαυμάτων τις αμέσως επόμενες μέρες ,ούτε απο τη χορήγηση των απαραίτητων ειδικών επιθεμάτων που συνταγογραφούνται και καλύπτονται απο τον ΕΟΠΥΥ το επόμενο διάστημα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ !!!! 
(Αν θεωρείς μη κάλυψη κατι λοσιόν και κρέμες που ΠΟΤΕ δεν δίνονταν γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ τότε τι να πω …. Όμως και αυτά αν υπήρχε συνταγογράφηση απο γιατρό και αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο και ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ!!!)
ΥΓ …και μια συμβουλή…. Η δημόσια υγεία και η η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας ειναι πολύ σοβαρό πραγμα και θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (που εμείς την είχαμε και την ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ) και όχι θέμα “ψευτοεπικοινωνιας” απο τα ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ που πάλι σας πλευρισαν για να πάρουν το κατι τις τους ….Γι αυτό μακρυά απο δηθενιες… Η πραγματικότητα ειναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ και εκεί ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ……