Newsroom

Newsroom

O πιστός σκύλος που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του και έγινε viral

Ένας χαριτωμένος σκύλος από την Αργεντινή, μετατράπηκε σε σταρ του διαδικτύου μέσα σε λίγε μόνο ώρες λόγω της πίστης και της αφοσίωσης που έδειξε στο τραυματισμένο αφεντικό του.

591d706f1dc524462c8b46c5

Ο Τόνι, όπως ονομάζεται ο σκύλος δεν απομακρύνθηκε ούτε λεπτό από το πλευρό του ιδιοκτήτη του, Χεσούς Χουέτσε, ο οποίος κειτόταν αναίσθητος στο έδαφος, αφού έπεσε από ένα πανύψηλο δέντρο στο οποίο είχε σκαρφαλώσει για να το κλαδέψει, έξω από το σπίτι του.

Ευτυχώς για τον Χεσούς, οι γείτονες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ωστόσο, μέχρι να καταφθάσουν οι τραυματιοφορείς, ο Τόνι παρέμενε κολλημένος βγάζοντας ανήσυχα γρυλίσματα πάνω στον φίλο του, ο οποίος έχανε και ανακτούσε κατά διαστήματα τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο σκύλος έκανε ό,τι μπορούσε για να τρυπώσει στο όχημα, ωστόσο οι τραυματιοφορείς δεν τον άφησαν και έτσι έμεινε πίσω περιμένοντας με αγωνία τον Χεσούς να γυρίσει σπίτι.

Ευτυχώς για τον Τόνι, δεν χρειάστηκε να αποχωριστεί για πολύ τον φίλο του, αφού ο τραυματίας πήρε εξιτήριο το ίδιο κιόλας απόγευμα.

Όπως αποκάλυψε ο Χεσούς αργότερα μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, από τότε που βρήκε τον Τόνι στον δρόμο και τον υιοθέτησε αποτελεί μέλος της οικογένειας, και ο ίδιος τον αγαπά σαν γιο του. 



ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…