Newsroom

Newsroom

O Πετρούνιας μίλησε για το #MeToo και προκάλεσε αντιδράσεις: «Εάν… εάν υπήρξαν περιστατικά»

Οι δηλώσεις του Ολυμπιονίκη που προβλημάτισαν

5354010

Σε μια προβληματική δήλωση για το #MeToo στον χώρο του αθλητισμού προχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, προκαλώντας δυσάρεστες εντυπώσεις και αντιδράσεις.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για τις καταγγελίες, ουσιαστικά φαίνεται αφενός να αμφισβητεί την εγκυρότητά τους και αφετέρου υπονόησε πως οι αθλητές που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση το έκαναν για να βρεθούν στον επίκεντρο της δημοσιότητας.

Απάντησε χαρακτηριστικά ο Πετρούνιας στην ανάλογη ερώτηση των δημοσιογράφων: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό». 

Oι δηλώσεις αυτές του Ολυμπιονίκη σχολιάστηκαν αρνητικά σε πολλές αναρτήσεις στα social media με τους περισσοτέρους χρήστες να εκφράζουν απογοήτευση αλλά και οργή για την απαξίωση του κινήματος #MeToo.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…