Ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλει πάλι να μας «ξεβλαχέψει;» -Ξαναβγάζει το Nitro

Την πρόθεσή του να ξαναβγάλει το περιοδικό Nitro και να επιστρέψει στον χώρο των ΜΜΕ εξέφρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του. Όσοι δεν προλάβατε να ξεβλαχέψατε ... ιδού η ευκαιρία!

DbDxSddX0AIpDUN

Μιλώντας στο iefimerida.gr, o Πέτρος Κωστόπουλος, αφού έκανε μια ανασκόπηση του παρελθόντος,  (χωρίς όμως να κάνει αναφορά για τις δικές του ευθύνες για την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ, αφήνοντας στον δρόμο αρκετούς εργαζομένους), ανέφερε ότι θα ξαναβγάλει το Nitro αν και ο ίδιος πιστεύει ότι  τα περιοδικά πέθαναν. Στην συνέχεια αφού έκανε μια μίνι ψυχανάλυση… για το νέο εγχείρημα του, όπου  το αιτιολόγησε αναφέροντας  «πιστεύω ότι τα περιοδικά πέθαναν. Θα μου πεις “τρελός είσαι, πού πας, στο νεκροταφείο;”. Δεν είμαι τρελός. Τα περιοδικά πέθαναν (και δεν μιλάω για αυτά που βγαίνουν με τις εφημερίδες, όπου υπάρχουν μερικές πολύ καλές εκδόσεις, μιλάω για τα περιοδικά στα περίπτερα), ζήτω τα coffee-table magazines! Δεν κομίζω γλαύκα στην Αθήνα, είναι μια παγκόσμια τάση. Τα coffee-table magazines είναι περιοδικά υψηλής αισθητικής, με ακριβό χαρτί, που δεν βγαίνουν κάθε μήνα, γιατί δεν μπορεί να γίνει τέτοια παραγωγή κάθε μήνα, και έχουν πάρει τη θέση των κανονικών περιοδικών που σε όλο τον κόσμο πέφτει».

Στο πλαίσιο αυτό, εξήγησε ότι «τώρα επιστρέφω με coffee-table magazine. Δηλαδή ένα πράγμα που θα είναι μεγάλο, με ακριβό εξώφυλλο σαν τις επετειακές εκδόσεις που κάναμε κάποτε, θα έχει υπέροχες φωτογραφίες, γιατί συνεργάζομαι με τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα, και τα κείμενα θα τα γράφουν πολύ καλοί γραφιάδες, ένα είδος που έχει εκλείψει γιατί τα πιο πολλά περιοδικά  δεν είχαν πλέον τα μέσα για να τους πληρώσουν. Το νέο Nitro θα είναι ένα κοσμοπολίτικο περιοδικό και δεν φοβάμαι καθόλου τη σωστή έννοια του όρου».

Στην ίδια συνέντευξη,  ο Πέτρος Κωστόπουλος  έκανε και μια μίνι πολιτική ανάλυση-μιλώντας για την κρίση- όπου αρχικά μοιράζει την πίτα…  για ότι πέρασε η κοινωνία την περίοδο των μνημονίων, εξαιτίας όπως ανέφερε ότι έπεσε στα χέρια λαϊκιστών όλων των αποχρώσεων, δεξιών και αριστερών, αλλά στην συνέχεια αποθεώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας ότι μετά την κρίση «ο  κόσμος δεν θέλει πια τον λαϊκισμό,  το κατάλαβε, θέλει μια καλύτερη ζωή και έναν πιο υγιή πολιτικό βίο. Θέλει Ευρώπη κι όχι Βενεζουέλα. Για αυτό βλέπεις και στις δημοσκοπήσεις μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης και κορονοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι 15 μονάδες πίσω από τη ΝΔ και τον Τσίπρα 20-25 μονάδες πίσω από τον Κυριάκο».

 

Αγύριστα δάνεια και κρατική διαφήμιση;

Φυσικά η συνέντευξη του όσο και η δήλωση ότι ξαναβγαίνει το Nitro, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media, όπου οι χρήστες επιφύλαξαν στον  Πέτρο Κωστόπουλο,  ένα «θερμό καλωσόρισμα» την την επιστροφή του στα ΜΜΕ. Άλλωστε στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια όλοι εκείνοι οι πλούσιοι μιντιάρχες που πέρασε η μπογιά τους γιατί ακριβώς υπηρέτησαν τον λαικισμό και συγκεκριμένες πολιτικές και τώρα πρέπει να σώσουν την εικόνα του Μωυσή πρωθυπουργού. Το come back θυμίζει εποχές… με τα θαλασσοδάνεια και κρατική διαφήμιση  τύπου Φουρθιώτη. Μόνο που ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει και τους έχει ήδη καταδικασμένους και απλά το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανακαλύπτουν συνεχώς πως δεν ήταν τόσο σπουδαίοι όσο πίστευαν. 

Ιδού η απόδειξη: 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…