Ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το θέατρο – Μετά τις καταγγελίες στο ΣΕΗ

«Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι», είπε χαρακτηριστικά. Ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το θέατρο, δηλώνοντας πως πρόκειται για την τελευταία παράσταση στην οποία συμμετέχει μετά τις καταγγελίες εναντίον του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

χαικαλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο πλαίσιο του κινήματος Me Too που συγκλόνισε τον κόσμο του θεάτρου. Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών είχε καλέσει τον Παύλο Χαϊκάλη να παραλάβει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχαν κατατεθεί εις βάρος του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν τουλάχιστον πέντε καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού. Η Χριστίνας Ζ.  κατέθεσε την καταγγελία της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και περιγράφει πως γλίτωσε στο παρά πέντε τον βιασμό. Για σεξουαλική παρενόχληση τον έχει καταγγείλει και η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή. Επίσης, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas μέσω ανάρτησης στο twitter, κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μηνύματα, που όπως υποστηρίζει, της έστελνε ο ίδιος το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη. Επίσης, στο ΣΕΗ έχει κατατεθεί σοβαρή καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού στην οποία η καταγγέλλουσα περιγράφει τα όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του ηθοποιού πριν 31 χρόνια.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ετοιμάζεται να παίξει και να κάνει περιοδεία στην Κύπρο με την παράσταση «ΝικοΤιτανικός» και είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως αυτή θα είναι και η τελεταία του δουλειά η οποία μάλιστα θα του εξασφαλίσει τα έξοδα ώστε να κάνει μετακόμιση και να επιστρέψει μόνιμα στο χωριό του.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι» ήταν η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη.

Βίντεο–ντοκουμέντο κατέγραψε τη δράση των διαρρηκτών στα βόρεια προάστια – Κλωτσούν μέχρι να σπάσουν την πόρτα

433589017 703248218462576 2760550193709265598 n

Bίντεο ντοκουμέντο με τη σπείρα που ξάφριζε σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία - Αίσθηση…

Έλενα Ακρίτα: Ξεμπρόστιασε τα γέλια Βορίδη και Μιχαηλίδου στη Βουλή – «Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» (εικόνα)