Ο Πατούλης απειλεί με εισαγγελέα για τις διαφημιστικές αφίσες

Ένα ακόμα ''επικοινωνιακό'' σόου από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των οδηγών και το περιβάλλον, ξεχνώντας ότι επί δημαρχίας του είχε πνιγεί όλο το Μαρούσι. 

Patoulis xilwma paranomwn afiswn 2 53646

Με στόχο- όπως υποστηρίζει ο ίδιος- να μπει ένα τέλος στο  φαινόμενο, ο κ. Πατούλης απειλεί όποιον προβεί να τοποθετήσει νέες διαφημιστικές πινακίδες θα τον καταγγέλλει.

 
«Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των οδηγών και η προστασία της υγείας των πολιτών, αποτρέποντας τροχαία ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είτε γιατί αποσπούν την προσοχή των οδηγών είτε γιατί μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα από την πτώση τους, εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων», τόνισε ο κ. Πατούλης και ανακοίνωσε ότι όποιος δεν συμμορφώνεται «θα τον καταγγέλλουμε και θα πηγαίνει στον εισαγγελέα, ενώ θα επιβάλλονται και τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Όποιος θέλει να διαφημίζεται, να το κάνει νόμιμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τις ζωές των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει ότι νοιάζεται για την ασφάλεια των οδηγών, την ώρα  η Αττική “στενάζει” από πολύ σοβαρότερα θέματα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.