Newsroom

Newsroom

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι ήταν ναζί και βίαζε τον αδερφό του

Σοκαρίστηκες είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο μεγαλύτερος αδερφός του Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο παρενόχλησης στο οποίο εμπλέκεται ο διάσημος ηθοποιός. Ο Randall Fowler μίλησε στην Daiymail για τον βίαιο πατέρα τους.

59f89b6d1dc524e7448b45eb

Ο 62χρονος Randall Fowler υποστηρίζει πως ο πατέρας του Thomas Geoffrey Fowler ήταν ναζί και τον βίαζε στην εφηβεία του. Η μητέρα του, όπως αποκαλύπτει, γνώριζε τα πάντα. «Υπήρχε τόσο σκοτάδι σπίτι μας. Ήταν άθλια. Ο Κέβιν προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Έκλεισε τον εαυτό του σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα».

Ο Randall Fowler, οδηγός λιμουζίνων, τόνισε πως δεν έκανε παιδιά για να μην κληρονομήσουν το «γονίδιο του σεξουαλικού αρπακτικού» από τον πατέρα του. Ανέφερε πως ο Κέβιν Σπέισι «δεν είχε αισθήματα» και πως στράφηκε στην υποκριτική ως «απόδραση» από τα προβλήματα στο σπίτι.

Στην οικογένειά τους, όπως αποκάλυψε ο Randall Fowler, αποκαλούσαν τον πατέρα τους «τέρας» επειδή τον βίαζε και τους φερόταν άσχημα. Συνδέει έτσι τα όσα κατηγορείται ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι με την ταραγμένη του ανατροφή, κάνοντας λόγο για «αποκρουστικές» αποκαλύψεις.

Χαρακτήρισε τον πατέρα του ως «Ένας διεστραμμένος σαδιστής πατέρας». Περιέγραψε τον Κέβιν Σπέισι ως «άδειο σκάφος» που δεν είχε ποτέ πραγματική σχέση με κανέναν άλλο εκτός από τη μητέρα του. «Κανείς από εμάς δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σωστά με τέτοιους κατεστραμένους γονείς»


Ο πατέρας τους Thomas Geoffrey Fowler είχε ενταχθεί στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα όταν ο Κέβιν Σπέισι και ο αδερφός του ήταν ακόμα παιδιά. Είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ και βίαζε τον Randall Fowler. Ως παιδί ο Κέβιν Σπέισι, όπως αναφέρει ο αδερφός του, προσπαθούσε να γοητεύσει τον πατέρα τους. Αυτό ενώ ο αδερφός του βίωνε τη σαδιστική κακοποίηση του ίδιου τους του πατέρα. Χτυπούσε αλύπητα τη μεγαλύτερη αδερφή τους Julie που το έσκασε από το σπίτι όταν έγινε 18 χρονών.

Την ώρα του δείπνου τους έκανε κήρυγμα για τη λευκή υπεροχή, ισχυριζόταν πως το Ολοκαύτωμα ήταν ψέμα, πως οι Εβραίοι διοικούσαν τις τράπεζες και το Χόλιγουντ και πως θα συμβεί κάτι που ονόμαζε «biocrud» και θα κατέστρεφε τον πλανήτη.

πηγή:www.dailymail.co.uk