Ο Παράσχος καταγγέλλει στέλεχος του Ολυμπιακού για εξύβριση: "Με αποκάλεσε καραγκιόζη και νούμερο"

Ο πολύπειρος τεχνικός του Πλατανιά καταγγέλλει πως δέχτηκε φραστική επίθεση από το στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπα, πριν καν ξεκινήσει το ματς Κυπέλλου.

58121e3e1dc524ec758b45b6

Συγκεκριμένα, ο κ. Παράσχος υποστηρίζει ότι εξυβρίστηκε άνευ λόγου και αιτίας από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού πριν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του ματς.

«Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί ”καραγκιόζη και νούμερο”. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που, μάλιστα, εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί, αν μη τι άλλο, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό» είπε ο προπονητής του Πλατανιά.

«Ή θα ανακαλέσει ή θα συρθεί στα δικαστήρια»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έγραψε στο Facebook πως «ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου, κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει, λοιπόν, ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…