Ο Παππάς τρολάρει ανελέητα τον γκαφατζή Μητσοτάκη με ξεκαρδιστικό video

Γράφοντας «συγγνώμη παιδιά πάλι δεν άντεξα όπως με το debate...» κι ευχαριστώντας τους δημιουργούς, ο Νίκος Παππάς ανάρτησε video με το οποίο σχολιάζει την γκάφα Μητσοτάκη και τις εξαγγελίες του για ίδρυση υπουργείου που ήδη υπάρχει. 

Παππάς

Αφορμή για το video που ανάρτησε ο υπουργός, τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα, ο οποίος προέβη στην συγκλονιστική αποκάλυψη, ότι σχεδιάζει να ιδρύσει υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης.

«Η ψηφιακή μεταρρύθμιση της Ελλάδας είναι προϋπόθεση ανάπτυξης. Εμείς υστερούμε σε αυτό τον τομέα. Για αυτό θα δημιουργήσουμε Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης που θα αναφέρεται άμεσα σε εμένα, ώστε να εξασφαλιστεί η οριζόντια και πλήρης εφαρμογή της μεταρρύθμισης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι το εν λόγω υπουργείο θα αναφέρεται άμεσα σε εκείνον.

Η απάντηση του Νίκου Παππά, επικεφαλής δηλαδή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής το οποίο ήδη υπάρχει, ήρθε με το παρακάτω video.

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…