Ο Παπαθανάσης προσπαθεί να «ξεγλιστρήσει» και το παίζει θύμα «επίθεσης δολοφονίας χαρακτήρα

Για «επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα», μίλησε ο Νίκος Παπαθανάσης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να απαντήσει στις νέες αποκαλύψεις του Documento για δάνειο που δεν εξυπηρετεί.

papathanasis 1

Τα τηλεπαράθυρα επέλεξε να αποδείξει την «αθωότητα» του, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, προσπαθώντας να απαντήσει στις νέες αποκαλύψεις του Documento για δάνειο που δεν εξυπηρετεί, καθώς αρνήθηκε να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις ύψους 1,4 εκατ. ευρώ στην Eurobank, μεταβιβάζοντας μάλιστα την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του. Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, ήρθε σε συμφωνία με την τράπεζα, και έτσι συμβιβασμός, όμως σε τι ποσό κατέληξε ο συμβιβασμός, δεν έχει απαντηθεί.

eurobank

Ο Νίκος Παπαθανάσης έκανε λόγο για «επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα» στο πρόσωπο του, και υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει καταδικαστεί , δεν έχει πάρει κανένα δάνειο, παρά μόνο το δάνειο που έχει πάρει για το σπίτι του, το οποίο εξυπηρετεί κανονικά.

«Είμαι εγγυητής σε εταιρεία, στην οποία ήμουν μικρομέτοχος και από την οποία αποχώρησα το 2005.
Μετά η τράπεζα πήρε ακίνητα της εταιρείας και ήθελε να κάνει ανάκληση της γονικής παροχής, η οποία έκλεισε με την έφεση που έκανα. Δεν καταδικάστηκα, δεν τελεσιδίκησε. Παραμένω υπεύθυνος για την εγγύηση, δεν γνωρίζω τίποτα για το δάνειο, γιατί δεν έχω σχέση με την εταιρεία», εξήγησε ο κ. Παπαθανάσης.

Σε σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων της εκπομπής για την εξυπηρέτηση του δανείου, απάντησε πως, αν η εταιρεία δεν εξυπηρετήσει το δάνειο, «θα το εξυπηρετήσω εγώ. Όμως δεν γνωρίζω τι κάνει η εταιρεία και τι χειρισμούς κάνει με την τράπεζα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, ένας από τους μετόχους έχει πεθάνει».

Εξήγησε πως επρόκειτο με εταιρεία κατασκευαστική, που πήρε το δάνειο για ανάπτυξη, που δόθηκε με κάλυψη 120%.

Στη συνέχεια « σε ανύποπτο χρόνο ήρθε η τράπεζα μετά από πέντε χρόνια να αμφισβητήσει τη γονική παροχή».

Ερωτηθείς αν δέχθηκε όχληση από την τράπεζα, για το υπόλοιπο του δανείου, είπε πως, «ξέρω ότι, εκπλειστηριάστηκαν ακίνητα, υπάρχει ένα υπόλοιπο ποσό κι αν δεν πληρωθεί το ποσό, θα το πληρώσω εγώ. Παραμένω υπεύθυνος για το συγκεκριμένο δάνειο. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο, αυτοί μου είπαν ότι είμαι εγγυητής σε όλο το ποσό, το 1,8».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…