Ο Παπαδημητρίου τους «ξεπέρασε» όλους: Ένα σκαλί πριν το έρεβος οι ΜΕΘ – Σωστά «πανηγύρισε» ο Άδωνις

Γεραπετρίτης και Άδωνις έφαγαν τη σκόνη του... Παπαδημητρίου στον κυβερνητικό «διαγωνισμό» προκλητικότητας

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία το σερί προκλητικών δηλώσεων στο οποίο έχουν επιδοθεί τα κυβερνητικά στελέχη το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι εύκολο να πει κανείς αν τελικά ο Μ. Παπαδημητρίου ήθελε να μπαλώσει τα όσα ακούστηκαν από συναδέλφους του, όπως ο Γεραπετρίτης και ο Άδωνις, ή αν τελικά επιθυμούσε να «κλέψει την παράσταση». Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της κυβέρνησης θα προκαλέσουν νέο γύρο αντιδράσεων.

Ο Μ. Παπαδημητρίου προεκτείνοντας το «σκεπτικό» Γεραπετρίτη, χαρακτήρισε τις ΜΕΘ ως «τελευταίο σκαλί πριν το έρεβος» και δεν απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Φελέκη, για το πόσοι πολίτες θα είχαν πεθάνει αν δεν υπήρχαν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

«Είναι πολιτική πίεση το “η λύση στον κορονοϊό είναι να έχεις ΜΕΘ», σημείωσε ο βουλευτής και συνεχίζοντας πάλι με ατυχείς χαρακτηρισμούς δήλωσε: «οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, είναι η τελευταία άμυνα, που για κάποιους, δυστυχώς πολλούς, γίνεται γραμμή Μαζινό».

Η ισοπεδωτική και προσβλητική απαξίωση που γίνεται από την κυβέρνηση προς την προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών, συνεχίζεται αμείωτα. 

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν έμεινε εκεί. Το επόμενο «χτύπημα» ήταν η νομιμοποίηση των πανηγυριών του Άδωνι.

«Καλώς ο Άδωνις λέει “βλέπω πώς πάνε οι άλλοι και λέω, εμείς, πάλι καλά. Δεν πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο να κοιτάξεις τι κάνουν οι άλλοι και να πεις ότι είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στην προσπάθεια του να καλύψει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη που την προηγούμενη μέρα νωρίτερα μας ενημέρωσε πως «πανηγύριζε» για τις επιδόσεις της Ελλάδας σε σχέση με τους νεκρούς του Βελγίου.

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις του Μ. Παπαδημητρίου μετά το 2.45:

Κύριε Θεοδωρικάκο ακόμη να στείλετε στην Εισαγγελία τα στοιχεία για τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ που αποκάλυψε το Documento;

Κύριε Θεοδωρικάκο ακόμη να στείλετε στην Εισαγγελία τα στοιχεία για τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ που αποκάλυψε το Documento;

Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν έχει πει κουβέντα για ποιο λόγο τα στοιχεία που προκύπτουν από…

Οργισμένο (διπλό) γιουχάισμα στη Μαρέβα από καλλιτέχνες – Συνθήματα και για τον «παιδοβιαστή» (video)

Οργισμένο (διπλό) γιουχάισμα στη Μαρέβα από καλλιτέχνες – Συνθήματα και για τον «παιδοβιαστή» (video)

Πρωτού καλά-καλά ηρεμήσει από τη σύγχυση των ηθοποιών που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία του…