Newsroom

Newsroom

Ο Παντελής Βούλγαρης έδωσε συνέντευξη Τύπου για το φετινό 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ηλιόλουστη ταράτσα του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης στο Θησείο, παρουσία πολλών δημοσιογράφων του πολιτιστικού.

62553902 2222539877866074 558718409907372032 o

Εκεί ήταν η Μάνια Ζούση από την «Αυγή», η Ματίνα Καλτάκη από την ΕΡΤ και την «Καθημερινή», η Τίνα Μανδηλαρά από το «Πρώτο Θέμα» κ.α., εν ολίγοις η Κατερίνα Αγγελιδάκη και ο Χρήστος Παρίδης που «τρέχουν» το φετινό φεστιβάλ Άνδρου έκαναν καλά τη δουλειά τους! Εκεί ήταν επίσης και η αγαπημένη συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, η σύζυγος του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη, η οποία με δυσκολία στεκόταν κάτω από τον καυτό ήλιο, όπως και οι περισσότεροι απ’ τους παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος ο Παντελής Βούλγαρης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, μίλησε στους δημοσιογράφους, παρουσία του δημάρχου Άνδρου και του ιδρυτή του θεάτρου του νησιού. Βασικά παρουσίασε το πρόγραμμα, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη 31 Ιουλίου και τερματίζεται την Τρίτη 20 Αυγούστου, οπότε και λήγει το φεστιβάλ.

Σύνολο: 11 εκδηλώσεις, μουσικής, χορού και θεάτρου, που θα φιλοξενήσουν μεγάλα ονόματα. Μεταξύ άλλων, του Γιάννη Πάριου, της Ελένης Βιτάλη, του Νίκου Κυπουργού, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Αμαλίας Μουτούση, του Δημήτρη Τάρλοου και της Toula Limnaios.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…