Ο Πάνος δεν αφήνει σε ησυχία τον Ψυχάρη: Με νέα αγωγή τού ζητά 5.000.000 ευρώ

Ο Πάνος Καμμένος δεν αφήνει σε ησυχία τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη. Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων…

kammenos 18

Ο Πάνος Καμμένος δεν αφήνει σε ησυχία τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη. Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημερώνει πως προσφεύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη σε βάρος του γνωστού και μη εξαιρετέου Συγκροτήματος, ζητώντας αστική αποζημίωση ύψους 5.000.000 ευρώ.

«Ο ΔΟΛ μετά από τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για συκοφαντία επιμένει σε ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα μέσω “Βηματοδότη”. Νέα λοιπόν αγωγή πέντε εκατομμυρίων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Το δημοσίευμα του «Βηματοδότη» ανάφερε πως η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή όταν πληροφορήθηκε για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό του κόμματος για ανάρμοστη συμπεριφορά έστειλε στον κ. Καμμένο το εξής SMS: Αν φοράς παντελόνια διάγραψέ με. Μην κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο με… επιτροπούλες».

Ανησυχία για τον καταιγισμό των Ρίχτερ στις Κυκλάδες: Νέος σεισμός ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό

6457691

Ανησυχία για τον καταιγισμό των Ρίχτερ στις Κυκλάδες: Νέος σεισμός ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 20 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης…

«Εμφύλιος» των μετεωρολόγων για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης» του Μαρουσάκη: «Πρόγνωση της τσίκνας» λέει ο Κολυδάς!

χιονια1

«Εμφύλιος» των μετεωρολόγων για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης» του Μαρουσάκη: «Πρόγνωση της τσίκνας» λέει ο Κολυδάς!

Μαλλιά κουβάρια οι μετεωρολόγοι για τον επερχόμενο «χιονιά»