Ο Παναθηναϊκός στη Σύνοδο Κορυφής!

Ναι μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του... ο Παναθηναϊκός (σε αγωνιστικό επίπεδο), όμως η αίγλη του έφτασε μέχρι την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 

NewsRoom 17/07/2020 | 22:48

Όπως είναι γνωστό, στις Βρυξέλλες διεξάγεται η  κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, όπου οι 27 ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. θα περάσουν δύο 24ωρα εντατικών και δύσκολων διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή», να κάνουν συμβιβασμούς και να συμφωνήσουν τόσο για τη μορφή του Ταμείου Ανάκαμψης. Όμως όπως επιβάλουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, άπαντες, από τους αρχηγούς κρατών μέχρι τους εργαζομένους του κτιρίου όπου διεξάγεται η Σύνοδος, φορούν προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό τους.

Η Ελλάδα προσέρχεται, στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής με φυσική παρουσία του πρωθυπουργού,  από όταν ξέσπασε η πανδημία.  Ωστόσο, εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ένας από τους συνοδούς του πρωθυπουργού από τη χορεία του πλήθους που φορούσαν…. βαρετές μάσκες, καθώς φορούσε μάσκα με ένα τριφύλλι, το έμβλημα του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται  για έναν από τους ανθρώπους που συνόδευαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του. 

Πιθανόν, ο συνοδός του πρωθυπουργού, απηύδησε με τις κυβερνητικές προεκλογικές υποσχέσεις για την κατασκευή του Βοτανικού και είπε να προωθήσει ο ίδιος το θέμα στην Ε.Ε.