Ο Παναγιώταρος "κάνει πάσα" από τα ακροδεξιά για το συλλαλητήριο – Τι θα κάνει η ΝΔ;

Λίγες μέρες μετά το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό και τη συζήτηση που έχει ανοίξει στη δημόσια σφαίρα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, ο χρυσαυγίτης Παναγιώταρος παρεμβαίνει με τη γνωστή φασιστική ρητορική του μορφώματος στο οποίο ανήκει και προαναγγέλλει την παρουσία της Χρυσής Αυγής και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα. Ωστόσο, το προφανές ερώτημα που εγείρεται είναι ποια θα είναι η στάση κομμάτων ή βουλευτών που - άμεσα ή έμμεσα - θα προτάξουν το μικροκομματικό συμφέρον και θα κάνουν το Σύνταγμα πεδίον δόξης λαμπρό για τους χρυσαυγίτες τη μισαλλοδοξία και τον αλυτρωτισμό.

5a6889551dc52411188b4679

«Ανθέλληνες αναρχομπολσεβίκοι συριζοκκουκουέδες είδατε πώς είναι οι πραγματικές λαϊκές συνελεύσεις. Αν δεν το είδατε καλά θα επαναληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (να φρεσκάρετε την αριθμητική σας έως τότε)» έγραψε στο twitter ο χρυσαυγίτης Παναγιώταρος. 

Φυσικά μετά την συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι δεδομένο ότι αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα δείχνοντας αν η Χρυσή Αυγή είναι τελικά μέρος της «γαλάζιας πολυκατοικίας» ή θα αποποιηθεί την ακροδεξιά ρητορική που θα κλιμακώνεται όσο πλησιάζουμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας;

Αν ήδη βέβαια η ΝΔ και ο πρόεδρος της είχαν τοποθετηθεί ξεκάθαρα τόσο όσο αφορά στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ όσο και αν είχαν μια σαφή και ενιαία θέση για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να βάζουν και πάλι μπροστά τα μικροπολιτικά, συμφέροντα φυσικά δεν θα δημιουργούνταν τα παραπάνω ερωτήματα και συνδέσεις.

Κι αυτό διότι πέρα από την παρουσία γαλάζιων βουλευτών, την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο αγανάκτηση απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και ανέφερε ότι η εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας». 

Όπως επίσης, ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ έλεγε την παραμονή του συλλαλητηρίου: «Οι συνεχείς κατηγορίες εναντίον όσων θέλουν να διαδηλώσουν αύριο, για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, είναι προκλητικές. Στη Χώρα με το Παγκόσμιο ρεκόρ διαδηλώσεων, που ουδείς τολμά να ασκήσει κριτική στον λαό γιατί κατεβαίνει στους δρόμους, τους πείραξε αυτό το Συλλαλητήριο…».

Μένει να δούμε. Θα ξαναθυμηθούν ή όχι το γνωστό ακροδεξιό «χέρι – χέρι» – αυτή τη φορά – με τον Παναγιώταρο στις 4 Φεβρουαρίου; 

Διαβάστε σχετικά: Ιδού τι έλεγε για το Μακεδονικό η «σοβαρή» Χρυσή Αυγή πριν προσχωρήσει στη ΝΔ (βίντεο)


«Κόλαση» ο φετινός Ιούνιος: Ο θερμότερος που έχει καταγραφεί – Τα δύσκολα είναι μπροστά μας

καιρός 1

«Κόλαση» ο φετινός Ιούνιος: Ο θερμότερος που έχει καταγραφεί – Τα δύσκολα είναι μπροστά μας

Ιστορικό ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών είχε ο φετινός Ιούνιος σύμφωνα με τους ειδικούς

Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας: «Προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν και να με λοιδορήσουν» (video)

νταλαρας5

Ξέσπασε ο Γιώργος Νταλάρας: «Προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν και να με λοιδορήσουν» (video)

«Ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα», ανέφερε σε συνέντευξη του ο Γιώργος Νταλάρας

ΕΡΤ: Τι συνδέει του 4 παλαίμαχους που σχολιάζουν το Euro – Οι σχέσεις με ΝΔ και Μητσοτάκη

ΕΡΤ

ΕΡΤ: Τι συνδέει του 4 παλαίμαχους που σχολιάζουν το Euro – Οι σχέσεις με ΝΔ και Μητσοτάκη

Οι περίεργες συμπτώσεις στην ΕΡΤ με τους 4 παλαίμαχους που επιστρατεύτηκαν για σχόλιο στους αγώνες…